![]() |
#1 |
![]() ![]() Mardin'in Ömerli ilçesinde pusuya düşürülen 2 astsubay, 1 uzman çavuş şehit edildi. Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyü Jandarma karakolunda görevli olan 2 Astsubay Başçavuş ve 1 uzman çavuş dün gece saat 23.40 sıralarında köyde davet edildikleri bir evden karakola dönerken, PKK'lıların kurduğu pusuya düştü. Çıkan çatışma sonucu, Gaziantep Nurdağı nüfusuna kayıtlı Astsubay Başçavuş Erhan Gül, Kırıkkale merkez nüfusuna kayıtlı Astsubay Başçavuş Sadık Güllü ve Gaziantep merkez nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Ali Öztürk şehit oldu. Saldırıdan sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Şehit Astsubaylar ve uzman çavuşun cenazeleri otopsi için Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırıldı. Şehit askerler için Diyarbakır'da bugün uğurlama töreni yapılacağı belirtildi. Mardin Valisi Turhan Ayvaz, olay sonrası bölgede operasyonlara başlanıldığını belirterek, şehit askerlerin cenazelerinin törenle memleketlerine gönderileceğini bildirdi. http://www.internethaber.com/mardind...su-361249h.htm
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (07-24-2011 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() artik yazacak kelime buluyorum.. ben ki her daim sagduyu savundum ama anlasiliyor ki bu is sagduyla asilmayacak!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() içten pazarlıklı ölümler kayıplar
rabbim rahmet eylesin. bizim için iki klavye tıkırdatışı ama aileleri için bir ömür boyu gam . devlet gayrı meşru çocuğu pkk yı nasıl ürettiyse dizginlemesinide bilmeli. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sağı duyusu kalmadı artık...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O karakola garezleri var,ben askerdeyken karakol askerlerini pusuya düşürmüşlerdi.Allah rahmet eylesin.
Oysa Ömerli diğer yerlere nazaran daha sakin gibi görünen yer ama baya pis yer. Konu Hüdaverdi tarafından (07-24-2011 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne yazalım artık bu şerefsizlere bu kansızlara bu köpeklere Allah bin türlü belanızı versin sizinde çocuğunuzdan çıkar inşallah kansız itler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah rahmet eylesin...
Bu iş böyle gitmez... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Öncelikler şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
İran'ın şu anda kandile girdiği,teröristlerin sıkıştığı ortamda sınır ötesi operasyon yapmak için daha ne bekleniyor? Arkadaşlar kürt sorunu felan yoktur ülkede,belki geçmişte olabilir ama şu an yok,sorun dedikleri pkk sempatizanları liboşların uydurmasıdır ! Ahmet Altan,Çengiz Çandar da dahil kürt yazarlar sözde liboşlar pkk'ya destek veriyor bunu anlamamak için geri zekalı olmak gerekir. Acilen mecliste hazırlanan bir yasayla bir kereliğine mahsus özel idam kararı alınmalı,apo kameralar önünde sallandırılmalıdır. Dahası derhal kuzet ırak'a girilmeli tek bir terörist kalmayıncaya kadar dümdüz edilmelidir. pkk'nın tasmalı köpekleri bdp'li vekillerin vekillikleri düşürülmeli ve tutuklanmalıdırlar. Bu dediklerim yapıldığında pkk'nın soyu kurumazsa gelsinler beni de assınlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() yav arkadaş onu bunu bırakın...
Itlerin bu kadar azdıgı bir dönemde ne işin var senin gece gezmesinde... Köylüler davet etmiş gitmişler aferin... Kim bu askerin başındaki komutan nasıl izin veriyor buna ? Belkide davetli olan komutandı ve bu çocukların görevi onu korumaktı bilemiyorum... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hacı bazen böyle ev ziyaretleri olabiliyor gerek ilişkileri çoğaltmak gerekse bilgi almak vs. Koruyucu oluyor kimi zaman bu,kimi zaman muhtar.
Mardin de bir Turgutlu köyü sakinleri ile karakol askerleri maç bile yapıyor kendi aralarında.Devrelerim vardı orada adam gibi adamdı hepsi ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|