03-03-2009, 11:59 | #1 |
****Mart Ayı En Üyeleri Başlamıştır****
Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-04-2009, 03:51 | #2 |
Aslında bu MART ayının değilde,Şubat ayının analizleri benim için..Yani değerlendirmem o yönde..Hayırlı olsun..
En Aktif Üye: Faruk ARSLAN,Meçhul,Gölge,Ak_Kelebek,Ümit Ak.. En Yardımsever Üye: Abdullah Kaç,Faruk ARSLAN,Özgün genç.. En Ciddi Üye: Esra Özdemir,Alem-i Ervah,Yalçın.. En Çok Rastladığınız Üye: Gölge,Ak Kelebek,çilik,dilemma,Ümit Ak,diriliş.f,Meçhul.. En Fanatik Üye: Meçhul,ümmü seleme,Gölge.. En Tatlı Başbelası üye: Çilik,Ak Kelebek,siyah gül 07,dilek.. En Geveze Üye: Ömer Faruk.. En Karizmatik Üye: Esra Özdemir,Kara Eşref,Faruk ARSLAN,Ak Kelebek.. En Kibar Üye: ReyAkbay,dilemma,*AZRA*gönülden,diriliş.f,Feride.. En Komik Üye: Ümit Ak,Meçhul.. En Daimi Üye: Abdullah Kaç,Esra Özdemir.. En Paylaşımcı Üye: Ak Kelebek,Gölge,Ümit Ak,Alem-i Ervah,Nuker,Meçhul,Faruk ARSLAN.. En Sevimli Üye: Çilik,ReyAkbay,Ruh-i zar,bilgi müdavimi.. En Sinirli Üye: FarukARSLAN.. ): En Heyecanlı üye: Cerrah,Nuker.. En Sabırlı Üye: Abdullah Kaç,Yalçın,_SON_ En Sakin Üye: ReyAkbay,eva,diriliş.f,gönülden,dilemma,Zeynep.. En iyi İmza: Siyah gül 07,Tarihsever.. En iyi Kullanıcı Adı: Alem-i Ervah,_SON_,Aşk-ı ilahi.. En Efendi Üye: yalçın,ishak yılmaz,Matematik.. En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: Hipermuhafazakar_sağlıkçı,tohtor (: ) En Tekrarcı üye: botlar.. (((: En Milliyetçi üye: Feyza,Hun Yabgu,alperen.. En Özgürlükçü üye: Özgün genç,Feyza.. En Aykırı üye: islam.. En iyi Yorum yapan Üye: Faruk ARSLAN,Özgün genç,Yalçın.. En Kendine güvenen Üye: islam,İshak yılmaz,Cerrah,özgün genç,Faruk ARSLAN.. En Anlaşılamaz üye: Milli görüş müdavimlerimiz(ama sözde olanları özde değil..) En Anlaşılır üye: ahmetermiş.. (her zaman kısa ve öz ) En Yeteneğini yansıtan üye: diriliş.f,Ümit Ak.. En Yetenekli dj: BÜTÜN DJLERİ PROTESTO EDİYORUM.. İSİMLERİ VAR YAYINLARI YOK.. |
|
03-04-2009, 04:01 | #3 |
En Aktif Üye: Faruk ARSLAN,Meçhul,Gölge,Ak_Kelebek,Ümit Ak..
En Çok Rastladığınız Üye: Gölge,Ak Kelebek,çilik,dilemma,Ümit Ak,diriliş.f,Meçhul.. En Fanatik Üye: Meçhul,ümmü seleme,Gölge.. En Komik Üye: Ümit Ak,Meçhul.. En Paylaşımcı Üye: Ak Kelebek,Gölge,Ümit Ak,Alem-i Ervah,Nuker,Meçhul,Faruk ARSLAN.. .................................................. .................................................. .............. Teşekkürler DUYGULESİ kardeşim... enlerinde yer almak mutluluk verici... En Yetenekli dj: BÜTÜN DJLERİ PROTESTO EDİYORUM.. İSİMLERİ VAR YAYINLARI YOK.. .................................................. .................................................. ............... Aşk olsun yahuu radyo çalışıyoduda ben mi yapmadım... :utandım: |
|
03-04-2009, 04:38 | #4 |
en yeni üye diye bari benide ekleseydiniz:paat:
|
|
03-04-2009, 11:14 | #5 |
duygu seli enlerinde yer verdiğin için teşekkürler
|
|
03-04-2009, 12:58 | #6 |
|
|
03-04-2009, 16:55 | #7 |
En Aktif Üye: DolunAy.Kadim,ishakyilmaz,
En Yardımsever Üye:ALLAH rası olsun kime ihtiyacım olduysa herkez yardımını esirgemedi. En Ciddi Üye: Abdullah KAÇ En Çok Rastladığınız Üye:Feride En Fanatik Üye: Herkez olabilir En Tatlı Başbelası üye: Ben En Geveze Üye:Ömer Faruk.. En Karizmatik Üye: ,Kara Eşref En Kibar Üye:siyah gül 07 En Komik Üye:Meçhul En Daimi Üye:Abdullah KAÇ En Paylaşımcı Üye:ishakyilmaz En Sinirli Üye:DolunAy.Kadim En Heyecanlı üye: Ben En iyi Kullanıcı Adı:DolunAy.Kadim En Efendi Üye:davosfatihi_25 En Muhalefet üye:İSLAM En Tekrarcı üye:özgün genç En Yeteneğini yansıtan üye:[O]bjektif Saol duyguseli Ablam enlerinde banada yer verdiğin içn Konu Cerrah tarafından (03-04-2009 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-04-2009, 16:58 | #8 |
Forumda yeniolduğum için çoğunu tanımıyorum
|
|
03-04-2009, 17:33 | #9 | |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Cerrah enlerinde bana yer verdiğin için |
||
03-04-2009, 17:38 | #10 |
Cerrah enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|