|
![]() |
#1 |
![]() ![]() 'Nazmiye Demirel için hocalardan medet umuyor' Süleyman Demirel: Darbe dönemlerinde bile bu kadar çaresiz olmamıştım. "Kendimi darbe dönemlerinde bile bu kadar çaresiz hissetmemiştim" 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e bunu söyleten ne? Nazmiye Demirel, Süleyman Demirel'i Tanımıyor! 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Günde 19 saat uyutulan 58 yıllık hayat arkadaşı Nazmiye Demirel'in Alzheimer hastalığı iyice ilerledi. Nazmiye Hanım çevresinde gelişen hiçbir olayı anlamlandıramıyor. Ne sevinebiliyor, ne üzülebiliyor. Hatta, 58 yıllık hayat arkadaşı Demirel'i bile tanıyamıyor. Bu duruma çok üzülen Demirel'in, "Darbe dönemlerinde bile kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim" dediği belirtiliyor. Süleyman Demirel'in, en kritik görüşme aralarında bile Nazmiye Demirel'in sağlığı ile ilgilendiği, çok şöhretli bir din alimine haber göndererek, "Lütfen Nazmiye Hanımın sağlığı için dua edin" ricasında bulunduğu konuşuluyor… habervakti
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başlıkla haberi ilişkilendiremedim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Baını örten bacılarımızı Arabistan'a kovmuştu kendisi,bende kıssas yapıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
ama sağlıkla alay edilmez ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İlla ki ;)
Yok sağlıkla alay edecek kadar düşmem asla,bugün onun eşinin başına yarın bizim başımıza,kim bilebilir ? Bu yüzden sağlıkla veya insanların tipleriyle alay etmekten kaçırım. Süloyla dalgamı geçerim sadece ![]() Mum yaksın mum ;) |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|