AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 09-22-2007, 02:49   #1
Kullanıcı Adı
serkan yücel
Standart MASUM CANLARIN ALINMASINI PROTESTO EDİYORUZ
Annenin Gözyaşları buna halka bakıp duruyorsan yuh olsun yuh!!!Irakne Ramazan dinliyor ne çocuk.. Orada da okullar açıldı. Kusay da buöğrencilerden biriydi. Kardeşi Ziya ve annnesi ilk günde bu heyecanınaortak olmuşlardı..
Oturdukları yer Bakuba'ydı. Bombaların eksik olmadığı, ceset tarlalarına dönen bir bölge..
Hani şu her gün saldırı haberlerinin geldiği ölüm vakalarının hiç eksik olmadığı yer..
Okul bitmiş eve dönüş vakti gelmişti. İki küçük öğrenci otomobilleevlerine yol aldılar. Araçta tatlı bir heyecan vardı. Annesine ilk günüanlatıyorlardı.
Annesi hem sevinçli hem de de endişeliydi.. Seviçliydi çünküoğullarının yaşıtları kör bir saldırının kurbanı olduğu yerdehayattaydı..
Ne tuhaf ki hayatta kalabildiğin her gün bir nimet olarak görülüyordu.
Endişeliydi çünkü serseri bir bombnın ya da kurşunun ne zaman ve nereden geleceği belli değildi.
Yüzlerine bakıp iç geçiriyordu. Kendi hayatları umutsuz bir girdabıniçindeydi.. Çocuklarını nasıl bir gelecek bekliyor bilmiyordu.
Onlara güvenli ve refah dolu bir gelecek dilemekten başka bir şey gelmiyordu elinden.
Tam bunlar düşünürken makineli tüfek sesleri duyuldu. Gürültü giderekyakınlaşıyordu. Kulakları sağır eden patlama sesleri işitiliyordu.
Annesinin korktuğu başına gelmişti. Otomobilleri makineli tüfeklerletaranıyordu. Kusay şanslıydı seken kurşunlar onu yaralamıştı.
Ama 6 yaşındaki Ziya için aynı şey söz konusu değildi.. Ağır yaralıydı.Can vermek üzereydi.. Annesi gözyaşları ve feryat içinde oğlunasarıldı.. Kollarının arasına aldı..
6 yıl kahrını çektiği, büyüttüğü can ve kan verdiği oğlu ellerininarasında kayıp gidiyordu. Bu bir annenin isteyeceği en son şeydi.
Annesi onu son kez morgda ziyaret etti. Bir kez daha ellerinin arasına aldı onu.. Pantolonu kandan kırmızıya bulanmıştı..
Çarşafı son kez kaldırdı.. Gözleri açık gitmişti.. Elleriyle başını okşadı.
"Ben neden öldüm, suçum neydi" dercesine bakıyordu sanki..Annemerhametiyle sarılan anneyi kurşunlar değil de oğlunun o bakışlarıöldürmüştü..

GÜNAHSIZ YAVRULARI VURMAYIN ARTIK YETER..............

DESTEKLERİNİZ İÇİN BOŞ MESAJ ATALIM ARKADAŞLAR BU İBRET VERİCİ OLAYI HERKEZİN GÖRMESİ OKUMASINI İSTİYORUM............... http://www.kudusyolu.com/index.php?a...&dil=tr&id=386

serkan yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-22-2007, 03:01   #2
Kullanıcı Adı
ismet
Standart MASUM CANLARIN ALINMASINI PROTESTO EDİYORUM
Alt 09-22-2007, 03:02   #3
Kullanıcı Adı
serkan yücel
_ _ _ _ _ _ _
Alt 09-22-2007, 03:04   #4
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
şimdi niye böyle çizgi kondu?
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2007, 03:04   #5
Kullanıcı Adı
serkan yücel
Alıntı:
kayısıkentli44 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi niye böyle çizgi kondu?
DESTEKLERİNİZ İÇİN BOŞ MESAJ ATALIM ARKADAŞLAR BU İBRET VERİCİ OLAYI HERKEZİN GÖRMESİ OKUMASINI İSTİYORUM...............
Alt 09-22-2007, 03:12   #6
Kullanıcı Adı
vuslat_19
Alt 09-22-2007, 03:20   #7
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
-----------------------------------------
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2007, 14:25   #8
Kullanıcı Adı
parabol
--------------------
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2007, 14:33   #9
Kullanıcı Adı
GÜLseven
---------------------------------
GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2007, 14:38   #10
Kullanıcı Adı
akgenclikkilis
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
akgenclikkilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)