![]() |
#1 |
![]() Tank bana en yakın çıkışı bul!...
Tank bana en yakın çıkışı bul: -en yakını arabayla 30dk uzakta, sana gelmez abi -iyi bari birşeyler atıştırayım; tank bana en yakın kebapçıyı bul -abi sende suyunu çıkardın -tamam telefon numarasını ver yeter - tank bana en yakın çıkışı bul - sayın abim, ikinci köprüye girmişin sen. yok artık bi çıkış senin için. - desene tutulucaz iki saat bu trafikte. eee tank anlat bakalım... - tank beni ara kontürüm bitiyor -tank bana en yakın çıkışı bul -neo ' cum çok şanssızsın ben Cezayir depreminden dolayı Telekomda problem varmış baglanamıyorum biraz beklicen... -Bana telekomun adresini ver.... - Tank bana en yakın çıkışı bul.! - Ne tank ı kardesim.! yanniş numara, yannıs numaraaa... ( çtonk ) - Hiii.... hasss... -Aloo tang -efendim abi... -ben bu akşam geç gelicem merak etmeyin diye aradım... -Aloo tang.. en yakın çıkış nerde? -bilmiyom nerde? hihihii - Tank bana en yakın çıkışı bul - Olm hala ögrenemedim mi yeşil otobüslerde cep telefonu ile konuşmak yasak. Kapat inince ararsın - ..hay senin otobüsüne - tank bana en yakın çıkışı bul! - hocam en yakın cıkış iki sokak otede ama sen husrev gerede'den git orada bir tekel bayii var, oradan iki kısa camel da alırsan cok sevinirim abi.. - senin bulacağın çıkışın taa .... - aman abi uzatma işte.. soket olsa ben girer alırım biliyorsun.. - o zaman bana acilen para üstünü bütün almak icin fazladan para verme proğramını yükle.. - sendedir abi - tank bana en yakın çıkışı bul - burası SAMI YEN burdan çıkış yok ekieki ))) - tank bana en yakın çıkışı bul! - yok ya trinity'i alan sen, kahraman olan sen, sonra başın sıkıştımı tank gel beni kurtar - haydaa sırası mı kardeşim şimdi bak morpheus'u veriyorum... - alo tank bozuntusu kafayi yiyeceksin bak - aman abi özür dilerim - tank bana en yakın çıkışı bul! - hocam en yakın beşiktaş hakan pastanesi var ama barbaros'ta şampiyonluk kutlamaları var trafiğe kapalı oradan gidemezsin - çabuk tank! - dur dur ıhlamur'dan gidersen ulaşabılırsin ama orayı da belediye kazıyor.. başka yere bakıyorum dayan! - hadi canım hadi güzelim! - aha mecidiyekoy profilo hocam direk fulya şişli çıkışından git ama bu saatte de köprü trafigi vardır orada.. - ne diyeyim bilmiyorum tank sana.. senin suçun da degil ki.. neyse ben agent'i içime alıyorum hakkını helal et.. - abi son derece üzgünüm.. - tank bana en yakın çıkışı bul - git kendin bul kaldırma beni yerimden - lan bana bak oraya gelir senin attığın mermileri tek el hareketiyle durdururum - ben de senin fişini çekerim - ulan ulan... -tank bana en yakın çıkışı bul -Taksim meydanına git orda mavi bina var...... -hey yakışıklı nereye koşuyorsun böyle.. -Tank ben seni daha sonra ararım.. - Tank bana en yakın çıkışı bul - Parola? - Ne parolası ulan? - Bilmiyon mu? - Hayır? - Morpheus dediki parolayı bilmiyorsa gelmesin - Ulan bana söylemediki - Banane abi git ona anlat derdini emir kuluyum ben - Iyi tamam bana en yakın çıkışı söyle gelince sorarım ona - Parola? - bilmiyom :S
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|