AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-06-2011, 20:37   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Mavi Marmara Raporu'ndaki gizli sır

Mavi Marmara Raporu'nda çok önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. ...



Bilgesam Başkanı Doç. Dr. Atilla Sandıklı, Ülke TV Ana Haber Bülteni'nde M. Mustafa Yıldız'a Mavi Marmar Raporu'ndaki önemli ayrıntıyı anlattı.
Sandıklı, daha önceki Birleşmiş Milletler raporlarında Gazze ablukasının gayrı meşru olarak tanımlandığını belirterek, bu raporda bu ablukasının meşrulaştırıldığını söyledi.
"Bu raporda Gazze'ye uygulanan ambargo ve ablukanın meşruluğu gizlidir. Bu raporda, İsrail'in uyguladığı abluka, meşru bir hak olarak değerlendiriliyor" diyen Sandıklı, daha önceki raporlarda bu ablukanın gayrı meşru olduğunun belirtildiğini hatırlattı.
Abluka uygulanan bölgede insanların zorunlu ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirten Sandıklı, "Bunu nasıl meşru bir hak olarak değerlendirebilirler?" diye sordu.

Toplumsal Hafıza

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi