![]() |
#1 |
![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı, 8 bin 258 kadroya, 46 alandan öğretmen alımı yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 46 alanda öğretmen alımı yapacak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 8 bin 285 kadroya, 46 alandan, 2007 ve 2008 KPSSP 10 puan üstünlüğü esasına göre ilk atama, hizmet süresi üstünlüğü esasına göre de açıktan ve kurumlar arası atama biçimleriyle, milli sporculardan sınavsız olarak beden eğitimi alanına kadrolu öğretmen ataması yapacak. Öğretmen adayları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın http://personel.meb.gov.tr adresinde yayınlanacak olan 2009-1 öğretmenlik için başvuru ve atama klavuzunda belirtilen şartlara göre 12-20 Şubat 2009 tarihleri arasında internet aracılığı ile başvuruda bulunabilecekler. Başvurular, il ya da ilçe milli eğitim müdürlüklerinde oluşturulan başvuru bürolarından herhangi birinde onaylatıldıktan sonra resmi hale gelecek. Başvurularda hiçbir gerekçe ile ücret alınmayacak. Atamalar, 25 Şubat 2009 tarihinde bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek ve aynı gün Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sayfalarından duyurulacak. Atama yapılacak alan, kontenjan ve taban puanlarına internet sayfasından erişilebilecek. / HABERVAKTİM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|