02-14-2008, 10:50 | #1 |
Meclis’i 14 Subat Saint Valentine’s Day heyecanı sardı
Meclis’i 14 Şubat heyecanı sardı 14 Şubat 2008
Tüm dünyada olduğu gibi Meclis’i de Sevgililer Günü heyecanı sardı. Birçok bakan ve milletvekili hediyesini hazırladı. Kimi eşine tek taş yüzük yaptırdı, kimi de tencere takımı aldı. Bakanlar ve milletvekilleri Sevgililer Günü hazırlıklarını Hürriyet’e anlattı. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan: "14 Şubat aynı zamanda doğum günüm. Bizim için çifte kutlama oluyor. Hediyeyi bazen ben unutuyorum, ama sağolsun Ahsen Hanım hiç unutmaz. Her zaman özel bir şey yaparız." Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül: "Saint Valentine’s Day bizim gündemimize henüz girmedi. Bundan sonra belki girer. Koşturmaktan fırsat olmuyor böyle günlere. Ama hanım nezaket gösteriyor ve bazen bana hatırlatıyor." Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu: "Aynı gün Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu var. Ben ona katılacağım. Sevgililer gününün inşallah futbola bir faydası olur." Zafer Üskül (TMMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı): Özel bir şey alırım eşime. Salih Kapusuz (AKP, Ankara): "Bir sürpriz yapmayı düşünüyorum. Henüz karar vermedim. Ama hep de erkeklerden bekleniyor böyle şeyler." Mehmet Sait Dilek (AKP,Isparta): "Tek taş yüzük yaptırdım. Özel bir dizayn oldu. Kendisi beğenerek seçti." Muharrem İnce (CHP, Yalova): "14 Şubat günü seçim bölgemde olmam gerekiyor ama gitmeden eşime çiçeğimi vereceğim." Mustafa Vural (DSP, Adana): "Eşime tencere takımı aldım. Zaten ihtiyacı da vardı. Kendi isteği ile bu hediyeyi seçtik."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-14-2008, 13:18 | #2 | ||||||||
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
;) |
|||||||||
02-14-2008, 13:22 | #3 |
bi bu eksikti
|
|
02-14-2008, 13:29 | #4 | |
Alıntı:
|
||
02-14-2008, 14:57 | #5 |
hristiyan kültürünü almaya ne kadar meraklı bu meclistekiler
|
|
02-14-2008, 14:59 | #6 | ||
Alıntı:
|
|||
02-14-2008, 15:29 | #7 | |||
Alıntı:
|
||||
02-14-2008, 16:04 | #8 | |||||||||
Alıntı:
Ayrıca eşlerine neyse ki hediye alıyorlar.. Chp ve diğer bazı partili vekiller gibi çalgılı eğlenceler organize edip içki zıkkımlanmıyorlar bu KUTSAL(!) günde.. > Bu da bir gelişmedir dikkatini çekerim.. Ve son olarak..Zaman gazetesinin sevgililer gününe destek verdiği tamamen senin uydurmandır..Evet sevgililer günü için yapılan satışların reklamını yapıyorlar..Yapabilirler..Sonuçta parasıyla reklam yapıyorlar..Bu da o aptal güne destek verdikleri anlamına gelmez..Ona bakarsan vakit gazetesi her gün Doğan gurubunun televizyon kanallarının reklamını yapıyor,Doğan gurubuda diğer dini kanalların reklamını yapıyor gazetelerinde..Bu onları desteklediği manasına mı geliyor..?Yoksa sadece ticaret ve mecburiyet mi..?Bunu da o kıt beyninin anlamasını beklemem zaten..anlasan şaşacağım çünkü.. |
||||||||||
02-14-2008, 20:02 | #9 | ||||||||||
Alıntı:
|
|||||||||||
02-14-2008, 20:14 | #10 |
Sen buna hakaret diyorsan daha hakaret görmemişsin kardeşim..Beni burda bilen bilir benim kendini bilmeyen herkese uslubum aynıdır asla da değişmez..Asıl sen ne yapmaya çalıştığını sanıyorsunda sürekli saçma haberler koyup ''işte sizin partinizdekiler böyle,siz farklı düşünüyorsunuz ama bakın sizin sevdiğiniz savunduğunuz parti nasıl düşünüyor?,hala onlardan yanamısınız?'' tavırları içinde güya bize doğruları gösteriyorsun..Tabi yersek.. ;) Senin amacın burada doğru dürüst paylaşım yapmak değil bu gayet açık..Aklı olan anlar aklı olan bilir.. ;) Ayrıca güzel kardeşim benim bayan olup olmamam sen dahil kimseyi bağlamaz..Bayanlar ağır konuşamaz diye bir kural mı var..? ;) ki bu da ağır konuşmak oluyorsa eğer..Affola tabi ne diyebilirim.. Madem kırılmşsınız ;) :-\
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|