AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-30-2011, 05:08   #1
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Arrow Meclis'te 'Yemin Krizi' Köşk'e taşınıyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP'li ve bağımsız milletvekillerinin TBMM'de yemin etmemesi ile ilgili ortaya çıkan durumu görüşmek üzere, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, 1 Temmuz Cuma günü ise bağımsız milletvekilleri adına Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk ve Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi'yi kabul edecek.


Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül, CHP milletvekillerinin partilerinden milletvekili seçilen Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın tutuklu yargılandıkları davalarda tahliye istemlerinin reddine tepki olarak TBMM'nin 24. Dönem açılışına katılması ancak yemin etmemesi; bağımsız milletvekillerinin de Hatip Dicle'nin milletvekilliğinin düşürülmesine tepki olarak TBMM Genel Kurulu'na katılmamasıyla ortaya çıkan sorunda devreye girdi.
Gül, bu bağlamda son yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu yarın, bağımsızlar adına Türk ve Elçi'yi 1 Temmuz Cuma günü görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne davet etti.


Cumhurbaşkanı Gül, Kılıçdaroğlu ile yarın saat 11.00'de, Türk ve Elçi ile cuma günü saat 11.30'da bir araya gelecek.




AA

 

OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi