AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-24-2009, 02:08   #21
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart
Alıntı:
rıfat gökalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
polemiğe daha fazla mahal vermeden konu'ya kilit vurulması gerekir.
Zaman gazetesi eleştirilemez ve zaman gazetesinin tabu yapılması gibi ağzımdan bir cümle çıkmadı hiç kusura bakmayın ama saadetçilerin genel özellikleri menfaat uyuşmazlığıdır ve hizmete olan düşünceleri ve maksatları üzüm yemek değil bağıcıyı dövmektir.

Sayın Rıfat kardeş..
Bende mi saadetliiyim..?
Konuda hakaret yok fikir var..
Kilit vurulacak bir durum göremiyorum..
Olayı saadete indirgemeyin..
Az evvelde belirttim..Aynı ailede oldukları halde 3 kardeşin ayrı ayrı ZAMAN aboneliği bulunan bir ailede yaşıyorum ben..
Ve bende eleştiriyorum..Zaman gazetesinin bu yaptığı kendisine yakışmamıştır..

Alıntı:
rıfat gökalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer bir sıkıntı ve eleştiriler varsa bunu zaman gzt.genel yay.yönetmenine iletilmelidir ki bu hususta bir vebal bulunuyorsa bu tamamen gazete'nin idarecilerinin yükümlülüğü altındadır.
Onların yükümlülüğü altında olduğu için zaten bizde onlara sitem ediyoruz..
Siz chp şu anda Deniz Baykal'ın yükümlülüğü altındadır diye,direk gidip ona mı arzedersniz eleştirinizi,yoksa her yerde rahatça ifade mi edersiniz..?

Büyütmeyin..
Burada her gazeteyi eleştiriyoruz vakti gelince..Zaman'ında dokunulmazlığı yoktur sanıyorum..
Yanlış mıyım..?
 
 


Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi