![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben bu protestonun sebebini pek anlayamadım açıkcası..
![]() Protesto edilen şey 'milli piyango idaresi gibi bir kurumun olması mı?' Yoksa milli şairimizi anmaları mı? Kurumu onaylamasamda yaptıkları hareket güzel.. Ters bi durum göremedim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Her ne kadar milli piyango devlet eliyle oynatılsa da, bu onun bir kumar olduğu sonucunu değiştirmez. Milli Piyango bileti de bir kumar aracıdır. Bir kumar aracında Mehmet Akif gibi bir kişinin resminin yer alması, hoş değildir. Eminim Akif yaşasaydı, böyle bir durumu hakaret sayardı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() resmi başka türlü ekleyemedim.o konuda bilgim fazla yok.
Kumar oyunun üzerinde Mehmet Akif in resminin olması sizi rahtsız etmemiş olabilir ama benim içim acıdı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yaşasaydı oda razı gelmezdi, hatta harama ortak ettikleri için birde sağlamından dörtlük çakardı bunlara...
Konu Sevban tarafından (03-02-2011 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kumar aracının üzerinde olmasını geçtim, ülkede kumar oynanmasından rahatsızım.
Yapabilinecek bişey yoksa eğer 'kumar' için bu tür durumlara da hazırlıklı olmak gerekir.. Üstelik öznel değil genel olarak düşünmek gerek her şeyi. Dini bi unsur olsa Mehmet Akif protestonuza bende katılırdım. Ama milli şairliği ile ön planda olan bir isim ve ülkede kumar oynayan oynamayan her türlü insan O'na saygı duyabilir.. Saygısını kendince dile de getirebilir.. Hoşumuza gitsin gitmesin kimsenin karışabileceğini sanmıyorum.. Yapıcı olup her kesimle ortak bir paydada buluşmak gerek.. Bu söylediklerim bu durumdan memnun olduğum anlamına gelmez elbette.. Ama bu ülkede yalnız yaşamadığımın, Her insanla aynı fikirde olamayacağımın ama aynı yerde yaşamak zorunda olduğumun bilincindeyim sadece.. Konu Ruh-i zar tarafından (03-02-2011 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üstad asla razı gelmezdi. Belki iyi niyetle yapılmış olabilir ancak üstadın kemikleri sızlıyordur...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben böyle bir haberi ilk defa duyuyorum ...bir araştırayım dedim googleden bu konuya dair hiçbir haber bulamadım...bu haberi edindiğiniz bir site varmı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bileti görmüştüm reelde.Üzülmüştüm. Resmi de milli piyangonun resmii sitesinden copy yaptım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|