![]() |
#1 |
![]() Şişli'de bulunan Cumhuriyet Gazetesi binasına giden Mehmet Ali Birand kapıdaki öfkeli kalabalığın hedefi oldu.
"Hainleri istemiyıoruz", "ajanları istemiyoruz" şeklinde slogan atan bir grup Mehmet Ali Birand'a saldırdı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Birand, Cumhuriyet gazetesi yöneticilerinin yardımlarıyla içeri girebildi. Ancak bu sırada da sinirli kalabalığın iteklemelerinden kurtulamadı. sorun bu degil bu olay 17:00 gibi oldu neden acaba kanald bunu haber yapıp vermedi ben bu akşam kanald haberi başından sonuna kadar izledim lafı bile gecmedi..bundan emin olun eger bu olayı akp taraftarları yapsa idi 45 dakikalık kanald haberin 30 dakıkası buna özel haber olurdu. buarada mehmet ali birandı güzel dövmüşler.. :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() eee dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememişler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Birand aslında değişimci, yenilikçi biridir. Ancak o laiklik hassasiyeti kaybettiriyor ona. Birand 28 Şubat'a karşı çıkar ama amalrı vardır. Ak Parti'ye kapatılma davasına karşı çıkar ama amaları vardır. Bu laik hassasiyetlerinden dolayı hazzetmem kendisinden. Yıllar yılı bize irticacı dedi durdu. Görsün bakalım kimmiş irticacı. Sırf değişimci görüşlerinden dolayı dayak yediği cumhuriyetçi bozuntuları mı? ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ablamın deyimiyle ''bi şepeşille de ben vuraydım keşke''
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() öyle dost gibi görünürler ama araya bi kemik attımmı birbirlerini parçalarlar :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() "Nush ile uslanmayanı etmeli tektir,tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir" (biz yapmayalım da)
Açılan kapatma davasından sonra günlerdir hayatı düğün bayram gibi geçiyordu. Kendine gelmesine vesile olur İnşaallah :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() keşke o anı görebilseydim
anam çokmu kötüyüm :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |