Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Mehmet Barlas Ana Haber Bülteni Sunuculuğu Yapabiliyor mu? | |||
İdare Eder |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8.33% |
Hayır, Ana Haber Onun İşi Değil |
8 | 33.33% |
Zamanla Olabilir |
1 | 4.17% |
Yazarlık Daha Çok Yakışıyor |
4 | 16.67% |
Denemesi Bile Hataydı |
2 | 8.33% |
Hemen Bıraksın |
2 | 8.33% |
Kırca ve Birand'dan Ne Eksiği Var |
0 | 0% |
Ana Haber Sunuculuğuna Olgun Bir Tarz Getirdi |
5 | 20.83% |
Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Ana Haber Sunuculuğunun Kıstasları ne Olmalıdır?
Ses Tonu ve Mimikler sürekli Değişmeli midir? Sunucu 'Ana Haber'e Yorum Katabilir mi? Ve, Mehmet Barlas Bu İşi yapabilir mi?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hemen Bıraksın
Konuşmayı öğrensin öyle çıksın. İstenmeye gelen kız gibi pek bir utangaç,heycanlı ![]() Yorum yapsın tabi neden olmasın,dünkü yorumu iyidi,gargara yapmıcakalrını sessizsakin şekilde haber suncaklarını söyledi ama 'yanlı' haber yapmıcakları anlamına gelmez bu tabi ![]() Sunucu dediğin fitneci olmaz,programlar yapıp başörtülüleri davet edip susturması gibi. (mehmet ali birand) Sunucu dediğin terbiyesiz olmaz,başörtülüleri aşağılamak için hastaneye gizli kamare yollamaz,kendi terbiyesiz videolarını unutup bu tür işlerle uğraşmaz (ali kırca) Sunucu dediğin Kanal 7 deki o genç gibi olur,veya TV5 teki ağabeyimiz gibi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Samanyolunu çok az izlerim,bir kaç kere rast geldim o kişiye izledim azda olsa,güzel sunuyor ama tv5'e yönelirim hep...
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mehmet Barlas da iyi ama bir Birand kadar aktif değil.Konuşmaları falan çok soğuk.Mesela Mehmet Ali Birand konuşmaya başladı mı doğru da olsa yanlış da olsa herkesi kendine çekiyor.Ama Barlas da böyle bir durum söz konusu değil.
Mehmet Ali Birand da ilk başladığı zamanlarda bayaa bi heyecanlıydı zamanla kendini gösterdi.Mehmet Barlas da zamanla daha da iyi olacaktır umarım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Konuyla ilgili yorumuma geleyim ben haber sunmada iki kisiyi tek gecerim birisi ali kircadir digeri ahmet hakan cizgilerini benimsemem ama haber sunus tarzlari olarak bana göre ikiside ekoldür..
Mehmet ali birand ve mehmet barlas gibi yazarliktan haber sunuculuga gecenler bu isi tam olarak beceremiyorla haber sunucusundan cok haber yorumcusu gibi davraniyorlar evet habere yorum katacaklar ama tamamen kendi ideolojilerini yorumlara yansitmalari yanlis.. Yakinda ugur dündar da starda baslayacak haber sunmaya yani ekranlar yasli kurtlarin olacak ben daha cok haber izlemek icin kanal 4 ü tercih ettigim icin acikcasi pekte umursamiyorum bu kanallarin haberlerini ve haber sunucularini.. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() denemesi bile hatayydı..tam bi felaket..yorum yapamiack adam onu da unutcak..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
Cok cana yakin, icten ve samimi biridir...haber sunus tarzida yerindedir ancak ben tv5 in haberlerini yanli gördügüm icin izlemiyorum tabiki kumanda esimde oldugu zaman mecburen izleme durumu oluncada hic degilse ekrem kiziltasin yorumlariyla izlemek hos oluyor.. kendisi yillardir milli gazetede yaziyor hatta yillardir yazi isleri müdürü haberleri yasli kurtlar sunmaya baslayinca tv5 de ekrem kiziltasa haberleri sundurmaya basladi.. |
|||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bence başarısız, Kendinin başarılı olduğu alanla ilgilense daha iyi olur...Aktiflik denen bir şey yok malesef...
Ben her ne kadar gıcık olsam da Mehmet Ali Birand'ın sunuculuğunu beğeniyorum...Ne zaman dinleyip sinirden patlasam da onu izliyorum...Keşke bizim lehimize sunuculuk yapanlar da en az onun kadar aktif ve sözünü esirgemeyecek kadar cesaretli olabilse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|