|
![]() |
#1 |
![]() AK Parti genel başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, 'Dilini Koparırız' ve 'Merak etmesin onu koltuğundan indiricem' diyerek hem toplum ahlakının hemde siyaset ahlakının dışına çıkan MHP'li Mehmet Şandır'ı kınıyorum!Bu darbeci zihniyete sonuna kadar karşı durmalıyız artık iyice hadlerini aştılar!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hizmet ve millet düşmanları boş boş konuşur. Herkes kendisine yakışanı sergilesin birileri nasıl olsa vatanına milletine hizmet ediyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() mehmet şandır :
m. ali ağca nın ceza evinden kaçırılışında para yardımı yaptığını dolayısıyla idam mahkumuna yardım ve yataklık yaptığını ve 12 eylül ün sorumlularından biri olduğunu bas bas bağırmakda kişiliğini ve suçlarını bir bir kendi ifşa etmektedir... bu az mohtereme , neden ve niye hala biri çıkıp bir şeyler söylemiyor anlamış değilim... kendisi 12 eylül erkete si dir... kendisi katil kancık kalleş hain zihniyetin yardım ve yataklık suçunu işlemiş , cezasız kaldıkçada arsızlaşmış , siyaset ahlaksızı, dili de ,dini de yüzü gözüde renksiz hatta bulunduğu ortama uyar kişilikdedir... bu eksi yönleri ile tabiki meyveli ağaca taş atacakdır... önemli olan attığı o taşlar ne zaman başını yaracakdır... merak konusu budur... ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kılına dokunsanız ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiririz...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yörü be Akıncı....
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|