Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig |
Anketimiz: Sizce Mehmet Topuz Transfer Bilmecesinde Suçlu Kim ? | |||
Mehmet Topuz | 10 | 66.67% | |
Fenerbahçe Yönetimi | 0 | 0% | |
Beşiktaş Yönetimi | 3 | 20.00% | |
KayseriSpor Yönetimi | 2 | 13.33% | |
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
06-16-2009, 20:19 | #1 |
Mehmet Topuz olayında suçlu kim?
Günlerdir yılan hikayesine dönen transfer bilmecesinde mutlu sona Fenerbahçe ulaştı ama ardında birçok tartışma konusu bıraktı. sizce Mehmet Topuz olayında suçlu kim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-16-2009, 20:25 | #2 |
tabi ki de Mehmet Topuz
ben beşiktaşlıyım dedi herkes bişeyler söyledi yok beşiktaşlı doğdum beşiktaşlı ölecem dedi sonra gitti fenerbahçeyle anlaşma imzaladı bence yok böyle bişey kimse ona zorla fenerbahçeyle anlaşma imzalayacaksın demedi yada ne bilim istese imzalamazdı gibi şeyler olayın iç yüzünü bilemeyiz ama tabiki de ben böyle düşünüyorum ayrıca kayseri ye laf yok bu durum da |
|
06-16-2009, 20:41 | #3 |
Ben hayatımda onun kadar dönek bi adam görmedim
|
|
06-16-2009, 20:43 | #4 |
topuz gibi ontane futbolcu geldi oda söner fenerde fazla şansı yok 2 yılda tecrübe eilmiş bir oyuncudan bişey cıkmaz yazık oldu paraya fenere
|
|
06-16-2009, 20:43 | #5 |
Tümer'e ne gözle bakıyorsam bu Mehmet Topuz'a da o gözle bakıyorum. ''Dönekler...!''
|
|
06-16-2009, 20:56 | #6 |
antıntop kardeşler mesala yada yıldıray başturk gibi avrupa oynamış oyuncular profesyonel oyunculardır ama topuz gibi oyuncular avrupa sönük yıldızlar görülür boşa giden paradır
|
|
06-16-2009, 22:09 | #7 |
Mehmet Topuzdur tek suçlu..
Amatörce açıklamalarda bulunmanın anlamı yoktu..Kendisi ortalığı karıştırdı.. Ya konuşmayacaktı ya da o imzayı atmayacaktı.. |
|
06-17-2009, 01:00 | #8 |
bence hepsi de suçlu. ankette hepsi şıkkı olsaydı onu işaretleyecektim ama yokmuş.
fener suçlu; topuzla görüşüp anlaşmadan, gitti bonservesini aldı. beşiktaş suçlu: kayseri ile görüşmeden topuzla anlaştım dedi. topuz suçlu: 50 milyon dolarda verseler fenerde oynamam dedi. sonra tükürdüğünü yaladı. Fener seyircisi böyle diyen bir adamı nasıl bağrına basacak hayret. kayseri suçlu: sırf alacağı parayı düşünüreke, parayı artırmak için iki kulübü birbirine düşürdü. Hepsine de verecennnn sopayı |
|
06-17-2009, 01:46 | #9 |
Futbolda döneklik diye bir sey olmaz , herkez ekmeginin derdinde tek suçlu besiktas yönetimidir futbolcu ne kadar istesede bonservisini alan isi bitirir bu yillardir böyle bjk yönetiminin bunu bilmeyecek kadar tecrübesiz olacagini sanmiyorum kimse mehmet topuzu , emre belezoglunu yada tümeri suçlamasina gerek yok bir futbolcunun meslek yasami 10 yildir bu 10 yilda kazandigi para ile ömrünün geri kalanini tamamlayacaktir tabiki futbolcu kendi gelecegini ve ailesinin gelecegini düsünecektir degerini bulan her futbolcu satilir dünyada bunun örnekleri çok
|
|
06-17-2009, 02:17 | #10 |
hepside suçlu ama % olarak düşünürsek bjk daha suçlu bence.
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|