![]() |
#1 |
![]() son dönemde özellikle belli medya kuruluşlarının melih gökçek aleyhinde yürüttükleri kampanyaya karşı bir şeyler yapmaya davet ediyorum tüm akp li ve ankaralıları!
anlamadığım bir şey daha var , akp yöneticilerinden bu kadar çok yüklenilmesine rağmen neden hala melih gökçeğe destek gelmediğidir. melih gökçeğe toplu destek mesajları atabiliriz. http://www.ankara.bel.tr/baskan.asp linkinden başkana msj bölümünden... ankaraya bunca hizmeti dokunmuş Melih Gökçek'i ak gençler olarak destekleyelim!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() katılıyorum.melih gökcek sucsuz.
ankara halkı kendı yaptıgı hatanın bedelını oduyor. mart ayından beri butun basın ankara halkı! dikkat sularınız bıtebılır.duzenlı kullanın dıe bagırırken.Onlar yıne modern ankara halkı.susuzlugu arabalarının temız olmasından ve gunde 50 kere dus almaktan daha degersız buldu.sımdı bedelını oduyor.ankaralı arkadsalarım kızmasın.allahım yardımcınız olsun ama. ankaradakı bır tek sabi cocuklara ve masumlara uzuluyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Destek verelim. Tam destek hep destek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet ak partili gençşler olrak sonuna kadar arkanızdayız
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() verelim vermesinede melih gökçek hadi şuyu gönder artık çankayada oturuyorum daha sular gelmedi evden dışarı çıkamaz oldum.bu su kesintisi çok yanlıştı.madem 3 aylık suyumuz var ,önümüz kış ,kızılırmaktan gelen suyu aralık gelmeden baglıyosun orda 15 yıllık su varmış ee çok sevdiğim hizmetleri için takdir ettiğim başkanım bu suyu niye kesersin.tamam bu senin taktiğindir.bir işi yapmış oldugunu göstermek için birşeyler yaparsın fakat bu biraz ağar oldu.bence bu su kesintisine son vermen gerek.suyu sonradan ben getirdim ey ankaralılar diyerek show yapmaya gerek yok.yazık bize başkanım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() konu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum ama konu pek ilgi görmemişe benziyor. ben kamuda işçi olarak çalışıyorum her gün daireye geldiğimde arkadaşımlarımın melih başkana hakaretleriyle karşılaşıyorum ve üzülüyorum. şimdi aklı selimle düşünmek gerek biz bu şehirde bu ülkede yaşıyorsak bu birazda bizim suçumuz ama inan artık evden çıkmaya daireye gelmeye utanır oldum resmen kokuyoruz ve bu böyle devam ederse allah göstermesin çok kötü şeyler olacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben melih gökçeğin gerçekten hizmet adamı olduğunu düşünüyorum ankarada yaşayanlar bunu daha iyi bilir...bu kesintilerde de kesinlikle keyfi davranmıyodur......ayrıca böyle bir problemi melih gökçekten başka kimse halledemez.....bence siz yine ona güvenin....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bence hizmet adamı değil
1 ak partiye kurulduğunda en acımasız eleştirliri yapan kişidir 2 türkiyenin en borçlu belediyesi eğer hülkümette biz olmasak belediyeye haciz gelir 3 oğlu hakkında bir çok iddaa var benimde merak ettiğim şey bu kadar federasyon falan para nereden geliyor .ayrıca sokak ortasında adam dövmeler falan 4 spora siyaseti karıştırıyor 5 melih gökçek bir daha ki döneme yüzde 90 yok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hizmet adamı olmasa bu kadar dönem seçilmez
1 özeleştiri iyidir ayrıca eğer zaten ciddi anlamda bi problem olsaydı partiden ihraç edilirdi 2 borçlu olması bence iş yaptığını yani HİZMET ettiğini gösterir sonuçta bişeler yapılabilmesi için harcama gereklidir ve yapılan yatırımlar kısa zamanda geri dönemez....aksi olsa zaten medya durmaz emin ol.. 3herkes için bi çok iddaa ortaya atılıyo çoğu yalan olan,somut örneklerin varsa alalım 4sadece gülüyorum ![]() 5milletvekilliği falan düşünmezse ankaradadır kendileri(inş) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
kayseri ve konya belediyesini saymamıza gerek var mı acaba kayseri belediyesine dışarıdan bankalar zorla kredi vemek istiyor ama özahaseki başkanımız almıyor ayrıca bursada fomarada geçenlerde melih gökçek beyin bilbordlarda resimleri vardı haber programına katılacağına dair ankara belediye başkanının bursada ki bilboardda ne işi var ikincisi melih gökçekin bu seçimde şeçilmesi tamamen ali coşkun-abdülkadir aksu-cemil çicek bakanlarımızın sayesinde siz lider olsan seni ilk başta eleştiren başarılı olamayacağını yenilikçilikte neymiş yeni ne getiriyorlar diyen bir insanı mı yoksa ilk başlardan beri ak parti ye ilk katılan belediye başkanını mı başkan yaparsın? dengeler icabı melih bey başkan olmuştur son yaşanan su problemindede dsi şuçlayarak partiyi zor durumda bırakmıştır.bu gösteriyorki melih gökçek bir daha ki döneme başkanlıkta zayıf bir ihtimal kalır ama vekil olabilir belki ama her şeye rağmen melih gökçek bizim belediye başkanımızdır saygımız vardır kendisine inş su sorunu çözülür |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|