AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-12-2009, 23:00   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Melih Gökçek'ten Birand'a açık çağrı
Kanal D muhabiri ile tartışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, M.Ali Birand'a selam yolladı.

Melih Gökçek, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu makamında ziyaret etti.
Gökçek, burada Kanal D'nin muhabiri ile kısa süreli münakaşaya girdi. Bir gazetecinin soru sormak istemesi üzerine Başkan Gökçek, "Karar aldım artık canlı yayın dışında sorulara cevap vermeyeceğim. Çünkü söylediklerimin 10'da 9'unu medya yayınlamıyor. Bunu özellikle CHP yanlısı medya yapıyor." ifadesini kullandı.
Bu cevap üzerine Kanal D muhabirinin, "Ama efendim böyle yapınca kamuoyunda 'başkan sorulardan kaçıyor' şeklinde yorumlanıyor." demesi üzerine Gökçek, "Öyle olsaydı, canlı yayınlara çıkmazdım." karşılığını verdi.
Gökçek, Mehmet Ali Birand ile konuşmasında kendisini canlı yayına çıkarmasını istediğini ancak Birand'ın, "Senin canlı yayında ne söyleyeceğin belli olmaz." dediğini aktardı.
Kanal D muhabirinden Birand'a selamını iletmesini isteyen Gökçek, "Benim de ona söyleyeceklerim var." diye konuştu.
Muhabirin CHP yanlısı medyayı anlamadığını dile getirmesi üzerine Gökçek, "Buradakiler kimi kastettiğimi biliyor." şeklinde konuştu.
Daha sonra Gökçek, "Perşembe söyleşileri" kapsamında Memur-Sen üyelerine çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Bir dönem daha seçilmesi için oy isteyen Gökçek, yeni dönemde yapacağı projeleri anlattı.

(CİHAN)

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)