![]() |
#1 |
![]() Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sorularını bugün de sürdürdü. Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki sayfasından Kılıçdaroğlu'nun Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü dönemine ilişkin sorular yöneltti.İşte Gökçek'in Twitter sayfasından Kılıçdaroğlu'na yönelttiği sorular; [GÖKÇEKİN YAZILARINI OKUMAYA TERSTEN BAŞLAYIN ] ... İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 3)TEYZEMİN AĞZINA SAĞLIK. SEVGİLİ CHP'LİLER BU TEYZEMİ ÖRNEK ALIN LÜTFEN ![]() 1 saat önce » İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 2)ARKADAŞLAR SİZE AK PARTİMİZİN ANKARA MV.ADAYI ARKADAŞIMIZ İLE YAŞLI TEYZENİN KK SOHBETİNİ VERİYORUM. TEYZEMİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.>>> 1 saat önce » İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 1) YAŞLI BİR TEYZEMİN LİNKİNİ VERDİK, HEM DE GECE YARISI...ŞU ANA KADAR 2001 KİŞİ İZLEDİ. BENCE BAŞTA CHP'LİLER İZLEMELİ ![]() 1 saat önce » İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 4)SANA SORDUĞUM BU SUALLERE NE ZAMAN CEVAP VERECEKSİN.YANDAŞ MEDYA BU SUALLERİ NE ZAMAN KK'YA SORACAKSINIZ? (SUALLERİ 14.KEZ SORUYORUM) 1 saat önce » İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 4) YÖNETİM KURULU KARARININ ALITINDA İMZAN VAR MI? AYNI RONTGEN CİHAZINI 1,5 YIL SONRA 4 KAT FİYATA ALMAYI NASIL İZAH EDİYORSUN?>>> 1 saat önce » İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 2) 300 mMA'LIK RÖNTGEN CİHAZLARININ TANESİNİ 350 MİLYONDAN ALIRKEN,25.05.1995 TARİHİNDE AYNI MAKİNAYI 1 MİLYAR 450 MİLYON LİRAYA ALDIN MI?> 1 saat önce » İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 2)ŞİMDİ 6.SORUYU SORUYORUM. DÜRÜSTLÜK ABİDESİ KK (!) 5 EKİM 1993 TARİHİNDE TURGUTLU,AKHİSAR,TAVŞANLI VE AYDIN HASTANELERİNE>>> 1 saat önce » İbrahim Melih Gökçek 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek 1)ŞİMDİYE KADAR KK'YA 5 SORU SORDUM CEVABINI ALAMADIM. TAM 13 KEZ SORUYU TEKRAR ETTİM GENE CEVAP YOK. 14.KEZ SORUYORUM:>>> 1 saat önce
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu adam kaçık yaw tam kafadar
![]() |
|
![]() |