|
![]() |
#1 |
![]() Kanal A televizyonunda 'Siyaset Masası' programına katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu kamuda başörtüsü yasağının kaldırılmasına ilişkin Bedrettin Uğur'a çarpıcı açıklamalar yaptı.
10 milyon hedefli imza kampanyasında sona gelindiğini belirten Gündoğdu, bir ay sonra memurların fiili olarak bu yasağı kaldıracaklarını da ilk kez açıkladı. İşte o açıklama: "Kampanyada toplanan 10 Milyon imza önümüzdeki hafta Hükümete teslim edilecek. Belli bir süre bekledikten sonra hükümet yasağı kaldırırsa teşekkür edeceğiz. Kaldırmazsa 15 Mart'tan sonra memurlar fiili olarak özgürlüklerini kullanacak. Yani başörtülü olarak işe gidecek"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Toplumsal dengeleri gözeterek kamuda başörtüsü sorunu çözüme ulaştırılır inşaallah. Bana kalsa; başörtülü hâkimler de, başörtülü savcılar da, başörtülü polisler de, başörtülü subaylar da, başörtülü öğretmenler de görev yapabilmeliler. Türkiye'nin toplumsal barışını koruyarak kamuda da başörtülü olarak çalışılabilinmeye izin verilmesini diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() faiz hepsinden daha onemli bir konu iken neden sadece başortusu tartışılıyor. musluman ulkede bankaları nne işi var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Sıra FAİZE de gelir diye mi korkuyorsun ? Başörtüsü sorunundan muzdarip bir çok Müslüman var bu ülkede bunların derdi seni PİRE ısırması kadar da RAHATSIZ etmiyor mu ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sıranın faiz gelmiyceginden okadar eminimki asıl korktugum faize kapitalizme hiç kimsenin dokunmak istememesi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ben faizli bankayla iş yapmam dersen gidersin fazisiz bankada hesap açarsın.. Müslüman ülkede bankan'ın değil faizin ne işi var diyecen dilin sürçtü sanırım ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() dünyanın en güçlü ve kendini yoketmeye ve başkalarının inanç ve stretejilerini üretmeye çok istekli bi ülke desek daha iyi olur
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|