![]() |
#1 |
![]() merhaba akpliler saygılar sevgiler.bu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtmak için bende varım.Nasıl olsa kömür bedava
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Merhaba hoşgeldiniz öncelikle.Türkiye Cumhuriyet'i sosyal bir devlettir.Sosyal devlet yoksul ve yardıma muhtaş vatandaşlarına her türlü yardımı yapmakla mükeleftir..!AK Parti hükümeti icra makamında olduğu için görevini yerine getirmekle yine yükümlüdür.Bu nedenle ak kömür kara kömür cinsinden yaklaşımlarla bir yere varacağınızı düşünmüyorum.! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sen ne komiksin yahu.Halk artık kömür adınıda ağzına almayacakmı.İçinde kömür geçen her sözden ne huylanırsınız.Bir suçmu işledik yada sizmi suçlusunuz bu ne kompleks önce bi hoşgeldin de bir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hoşgelmedinki neden hoşgeldin diyeyim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() iyi yaa işte kömür bedava daha ne istiyorsunuz yaff size iyilikte yaramıyoo
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kömür ağzı salyalılara değil muhtaç yurttaşlarımıza BEDAVA.
Ama size de HOŞGELDİNİZ demekle mükellefiz biz.. ;) "Ayağını yorganına göre uzat" atasözünü de konular da uygularız ne de olsa... Neyse, tekrardan hoşgeldiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kömür dışında bedava olan başka şeylerde var sanıyorum
![]() Fakire fukaraya yapılan yardım gözüne batanlara söylenecek hiç bir şey yoktur. Bırakın konuşsunlar.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aha uçurmuşlar adamı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |