AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Merhaba arkdaşlar ben bu sıteye yenı uye oldum herkese selam
forumda aradım ama bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Adım . Asım dinke İst neyse konuya asıl konuya gelelım. Bana akparti birim teşkilatının görevleri nelerdir? bunun açıklamalarını arıyom. 1-Siyasi ve hukuk işleri başkanlığı 2-Teşkilat Başkanlığı 3-Seçim İşleri Başkanlığı 4-Tanıtım ve medya işleri başkanlığı 5-Dış işleri başkanlığı 6-Sosyal işler başkanlığı v.s gıbı arkadaşlar bana bununların görevi nedir onları bulmama yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkurler.Admınlerimi ve mod arkdaşlarım bana yardımcı olursanıız çok teşkkur ederim.. Kolay gelsın..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ve aleyküm sleam arkadaşım hoş geldiniz aramıza.Bu saydığınız görevleri akparti genel merkezin sitesinden ulaşabilirsiniz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben aradım ama sadece başkanlarını açıklıyo görevleri yazmıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() dun gece çok aradım ama hiç bi yerde yazmıyo bi kaç tanesının yazıyo ben hatta ak partı.org mail bıle attım ama cvp gelmedi yardımcı olursanız çok teşekkurler,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoşgeldiniz..ÇOk yardımcı olmak isterdim ama Hiçbir fikrim yok..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu konuyla alakası olan yokmu ;)
Konu adinke tarafından (10-18-2008 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yok demekki adinke ...kader utansın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu soruyu çoğu arkadaşımız soruyor, ana kademe bölümüne görev tanımları ile ilgili bir konu açıcam orada sabitleriz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Aşağıdaki linke tıklayarak görev tanımlarına ulaşabilirsiniz.
http://www.akpartiforum.com/showthre...509#post447509 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |