![]() |
#1 |
![]() S.A merhaba ... ![]() ![]() ee bana da bir yer açarsınız değil mi ? ![]() bu arda böyle bir sitenin varlığından ne yazık ki yeni haberim oldu ![]() ![]() ![]() ve son olarak sizler gibi güzel insanlara aynı ortamda (sanal da olsa ) bulunmaktan mutluluk duyarım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Konu MiRa tarafından (08-09-2009 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Merhabalar
Hoşgeldiniz keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aleykumselam.
Aramıza hoşgeldiniz. ![]() ![]() Güzel paylaşım ve yorumlarınızla daimi üyelerimizden olmanız dileğiyle.. selamlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() mira hoşgeldin kardeşim...
yeniüyesin burda eskiyenlerden olursun inşallah... bizlerde senin burdan olomandan mutluluk duyarız... yeniden hoşgeldin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() aleykümselam hoşgeldiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hoşbuldum .. ![]() sıcak karşılamanız için çookkkk teşekkürler... ![]() bu arda osmanlı tarihi ile ilgili bir bölüm illaki vardır... nerde o ![]() ben oraya bir mezken kurayımda... ![]() tartışma forumlarınada üyeyim...aslında forumlarda insanın genel kültürüne ciddi anlamda bir şeyler katıyor bunu anladım böylece... ![]() tekrardan ben geldimmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu arada teşekkür butonunu göremiyorum nerede kendileri
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Beğeni ver butonu var (: ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Allah razı olsun... ![]() ![]() cumhuriyet sonrası tarihine çok fazla ilgi alaka duymam açıkcası ... sebebi zaten belli... gelende hem kötü olaylar kirli tuzaklar...vatanı satanlar ona hizmet edipte öldürülenler..suikastalr fln... ama osmanlı ve onun öncesi başka bir şey boşuna tüm dünyayı kendilerine hayran bırakmamışlar ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|