AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-16-2008, 01:47   #1
Kullanıcı Adı
CUMHURİYETCİ
Standart MERHABA
ARKADAŞLARR BURAYA SİYASET YAPMAK İÇİN GELDİM SİZİ KIRMAK DEİL BEN
CUMHURİYETCİYİM
HALKCIYIM

BEN CUMHURİYET HALK PARTİ LİYİM

SİZDE AKPLİ SİZLERLE SİYASET YAPIP YUZLEŞMEK İSTERİM TABİ ŞİZDE KABUL EDERSENIZ MADEMKİ BASBAKAN DİYORKİ DEMOKRASI OZAMAN BURDA SİYASET YAPMAYA HAKKIM VARR KİMSEYİ KÖTÜLEMEK DEİL AMACIM SİZDE SÖYLEYIN BİZDE SÖYLEYELIM AMA ANLAMIYORUM HEMEN BASKA RAKİPLER GELSE BİRSEY YAZSALAR SİLİNİYORLr engelleniyorlar bu demokrasimi şimdii neyse benden bu kadar gerşsi size kalmışş

ben müslümanım ben ataturkcuyum ben cumhuriyet derim ben özgürlük derim
ben dememki turban takmayan musluman deildir ben diyememki ataturk kötü cunkü o kurdu turkıyeyı ben diyemem abd ab ye baglıolarak yasayalım.... eger sizdede demokrasi özgürlük varsa gelin birli kolalım kardeş kardeş gecinelim bu ülke bizlere emanet bölücülere deil gelecek ülkeının gencleriyiz

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-16-2008, 01:49   #2
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart MERHABA
Hoşgeldin kardeşim,

ben ataturkcuyum ben cumhuriyet derim ben özgürlük derim ben dememki turban takmayan musluman deildir ben diyememki ataturk kötü cunkü o kurdu turkıyeyı ben diyemem abd ab ye baglıolarak yasayalım....

Burda da bunları diyen insanlar var zaten..

Tereddütün olmasın.
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 01:52   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart MERHABA
Burada kimsenin mesajı durup dururken silinmez. ;) Mesaj içeriği hakaret, küfür, provakatif eylem içeriyorsa silinebilir.Umarım üzerinize düşen payı almışsınızdır.Ve burada " Siyasetin tek limanı Ahlaktır " sözü geçerlidir.Tek düşünce tipi barınmaz. Muhalefete açığız fakat ölçülü ve saygılı bir biçimmde.

Saygılarımla.
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 02:07   #4
Kullanıcı Adı
CUMHURİYETCİ
Standart MERHABA
Alıntı:
benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin kardeşim,

ben ataturkcuyum ben cumhuriyet derim ben özgürlük derim ben dememki turban takmayan musluman deildir ben diyememki ataturk kötü cunkü o kurdu turkıyeyı ben diyemem abd ab ye baglıolarak yasayalım....

Burda da bunları diyen insanlar var zaten..

Tereddütün olmasın.
borç oldu 466 milya dolar kardeş ne yapcezz bizz özgürlük gittii bu da bizi abd ve ab ye baglıyorr
Alt 04-16-2008, 02:20   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart MERHABA
Türkçeyi elimizden geldiği kadar düzgün kullanmakta forum kurallarındandır. Biraz daha dikkatli olalım. Yazılanları anlamak güçleşiyor...
Ayrıca bu bölüm tanışma bölümüdür, tartışma değil...
Alt 04-16-2008, 02:59   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart MERHABA
Ülkemize sahip çıkmak istiyorsanız öncelikle düzgün Türkçe kullanarak bu işe başlayabilirsin :-*

Aramıza hoş geldin...
Alt 04-16-2008, 03:50   #7
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart MERHABA
Alıntı:
CUMHURİYETCİ Nickli Üyeden Alıntı
borç oldu 466 milya dolar kardeş ne yapcezz bizz özgürlük gittii bu da bizi abd ve ab ye baglıyorr

Amacın üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi bilmiyorum!

Üzüm yemekse; yani birşeyler öğrenmekse

bu öğrenmeye borcun nasıl arttığını?

yatırım amaçlı olarakmı yoksa tüketim amaçlı mı arttığını?

devlete mi özel sektöre mi ait olduğunu?

IMF ye olan borcumuzun şuan ne olduğunu?

toplam borcun gayri safi milli hasılaya oranının ne anlama geldiğini?

ve bu oranın 2002 ve 2007 yılları arasındaki seyrinin ne olduğunu?

dünyada en çok borcu olan ülkelerin ABD ve Japonya olduğunu ve bunun nedenini?

Abd ve Japonyanın dünyanın en çok borcu olan ülkeleri olmasına rağmen nereye bağımlı olduklarının?

bunların cevaplarını verebilirsen sanırım tartışacak birşeyler bulabiliriz, yoksa tartışacak konucaşacak birşey yok. Bir sonraki cevabında konuyu değiştirerek ezberle duyduklarınla belge ve bilgiye dayanmadan mesnetsiz,bilimsellikten uzak direkt karalamaya yönelik, sadece ben bilirim siz ne anlarsınız üslubuyla konuşmaya devam edersen pekde cevap alamazsın, forum ömründe kısa olur..

Saygılar
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 11:09   #8
Kullanıcı Adı
CHATLAK
Standart MERHABA

“Hılfül-Fudul” Cemiyetinde Peygamber Efendimiz buyurdu

Her kim bir ortama insani bir oluşum insani bir ahlak insani bir yapılanma üzerine toplanır ve art niyet gözetmeksizin orda bulunuyorlarsa
ben onların dininin ne olduğuna bakmam mezhebinin düşüncelerinin ne olduğuna bakmadan o ortamda bulunur onlara iştirak ederim

CHATLAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 13:12   #9
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart MERHABA
hoşgeldin....
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 13:13   #10
Kullanıcı Adı
HUZUR
Standart MERHABA
hoşgeldin diyelim.. :-*
HUZUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)