Merhaba...
Bende layık olduğum yere geç olsada intikal ettim. Hepinize merhaba ve selam olsun. Benim adım Murat... Şimdiden mutlu ve bahtiyar oldum.
Değerli dostlar ben AKP için sanal hizmetlerde bulunmuş, birçok vatandaşıda düşünceme kazandırıp partim adına oy kullandırmış ayrıca düşünce ve savunma taaruzu içinde hep destekçisi olmuşumdur.
Bence AKP; huzur dolu bir yaşam için, refah, adalet, aydınlanma, eğitim, kültür, spor, din için en iyi hizmeti sunmaktadır. Bizlerde bugüne kadar sabırla beklediğimiz arzuladığımız, hedeflediğimiz partimizi iktidar yapmış durumdayız çok şükür. Bu sebeple siz değerli kardeşlerimizin muhaliflere karşı bilinçlenmesi ardından bu bilgiyi karşı tarafa empoze ederek aktarması gerekmektedir. Karşımızda duran bir karşıt görüşlü vatandaş aleyhimizde tabiri caizse atıp tuttuğunda ona gerekli cevabı en iyi şekilde vermemiz kaçınılmaz bir gerçektir. Bunun içinde çok çalışmamız, araştırmamız ve okuyarak bilgilenmemiz lazım. Şimdiden hepinize hayırlı bilgi ve günler dilerim... Saygılarımla
|