![]() |
#1 |
![]() merhumu nasil bilirdiniz ey cemaat?
- müslüman degildi - nasiiiiiiii - müslüman kimliginde dolaşıyodu ama ateistin önde gideniydi - eea ben de kıldırmam bu cenazeyi - sorun diil zaten biz de vasiyeti üzerine imam dövmek icin caarmiştik seni... - merhumu nasıl bilirdiniz? - hiç ölmeyecek sanırdık. -merhumu nasıl bilirdiniz? - 1.75 boy 80 kilo kahvrengi göz ve saç, evli iki çocuk babası, işini çok iyi yapan ve mafyanın en iyi adamı olarak bilirdik ! - ?? ee, iyi peki. -merhumu nasil bilirdiniz? -yan toplarda zayıftı ama karşı karşıya hiç gol yemedi -merhumu nasil bilirdiniz? -biz yandaki cezanenin cemaatiyiz hoca, bunu tanimiyoruz biz. - merhumu nasil bilirdiniz? - bilmezdik, o bizi bilirdi. o herseyi bilirdi. - nasil yani? - kahindi o matrixden -merhumu nasil bilirdiniz? - iri bilirdik! - sakın iyi bilirdik olmasın o ey cemaat?! - mezar yerine gidilirken bi omuz da sen ver naaşa, gör ozaman iyiyiii... - merhumu nasıl bilirdiniz ? - iyi - kötü - çirkin merhumu nasıl bilirdiniz ... * sanane ... seni ilgilendiren bişiymi var gorevini yap hoca efendi ... - tamma bee na baarıyon .. * gomsene deli etme adamı .. daha sırat köprüsünden gececek aksam trafiğine kalmasın... Merhumu nasıl bilirdiniz ? - Çok pis yıkarken zorlandım <_< - Sen kimsin be adam ??
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sen öldüğündede bende cimri bilirdim diye haykırcam..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||