![]() |
#1 |
![]() 'Özür ve Helallik Diliyorum'
HSH- Geçtiğimiz Cuma günü ‘Türk-Hizbullah’ başlıklı yazısıyla büyük tepki toplayan Yeni Akit Gazetesi yazarı Merve Kavakçı, bugünkü köşesinde söz konusu yazıyla maksadını aştığını belirterek özür ve helallik diledi HÜRSEDA HABER MERKEZİ – Merve Kavakçı, geçmişte Fazilet Partisinden milletvekili seçilerek meclise girmeye hak kazandığı halde, başörtülü olması bahane edilerek TBMM’deki yemin töreni, zamanın DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit’in öncülüğündeki milletvekillerinin linç girişimine maruz kalarak, TBMM’de başlayan, sonrasında Medya’nın da abartılı ve yalan haberleriyle devam eden saldırılar karşısında dik durmayı başarmış, inancından taviz vermediği için özellikle Müslüman Türkiye halkından büyük taktir toplamıştı. Aynı Merve Kavakçı’nın 20.05.2011 tarihli makalesinde, Jitemci Arif Doğan’ın söyledikleriyle hareket ederek İslami Camia hakkında kendisine yakışmayan sözler sarf etmesi, “Kavakçı ile aynı Ülke’de kalan zatın telkinleriyle mi hareket ediyor?” şeklindeki soruların sorulmasına neden olmuş, sitemize gönderilen makale, mektup, e-mail ve yorumlarla okuyucuların tepkisini toplamıştı. Verilen haklı tepki Kavakçı’nın yazısını tekrar gözden geçirmesine neden olmuş olacak ki, erdemlilik göstererek bugünkü köşesinde “özür ve helallik” dilediğini beyan etti. İşte o açıklama... "Açıklama Bugün sizlerle çeşitli konularda kısa notlar paylaşmak istiyorum, bir nevi çeşitleme yani. Önce bir açıklama. Geçen Cuma günü yazdığım yazı üzerine gelen bazı okur tepkileri bu açıklamayı yapmamı zorunlu kılıyor. Öncelikle uyarılar için teşekkür ediyorum. Orada kullandığım ifadelerin bir bölümü JİTEM kurucusu olarak ETÖ davaları bünyesinde yargılanan Arif Doğan’ın basına verdiği bilgilere dayandırılmıştı. Haberin doğruluğunu teyit etmem ve gerçeğin ne olduğunu irdelemem gerekirdi. Bu bilgiye referans yaptığımda herhangi birini itham altında bırakmak veya hukuki bir süreci etkilemek asla hedeflenmemiştir. Öyle gözüküyor ki maksadı aşan bazı ifadelerim olmuş. Özür ve helallik diliyorum... ![]() http://hurseda.net/guncel/46669-Ozur...Diliyorum.html
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Keşke herkes bu hanımefendi gibi yeri gelince dik durmasını yeri gelince özür ve helallik dilemesini bilseydi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İnş kardeşim inş. ama aha şuraya yazıyorum. gün gelecek yeri gelmediği halde o atıp tuttanlar sarf ettiklerini geri alacaklardır ama o zaman helallik verilecek mi verilmeyecek mi Allah affeder mi etmez mi bilemiyoruz. Ama Allah razı olsun merve hanım hatasını zaman kaybetmeden eksikte olsa düzeltmiş ve helalil dilemiştir yorumları okudum yüzde 90 helal ediyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|