AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2009, 13:13   #1
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Standart Merve Kavakçı Teröristden daha zararlıydı galiba
Halk'ın hür iradesiyle bir zamanlar Fazilet Partisi'nden parlamento'ya milletvekili olarak seçilen Başörtülü Merve Kavakçı parlamento'dan uzaklaştırıldı. Türk vatandaşlığı kaldırıldı. Zulümler gördü.

Şimdi ise PKK yanlısı DTP milletvekilleri parlamento'da oturup teröristlere şehid diyebiliyorlar. Türkiye'ye terör devleti diyebiliyorlar.

Soruyorum sizlere Merve Kavakçı bu DTP'den daha mı zararlıydı?

Milli Nizam Partisi-Milli Selamet Partisi-Refah Partisi-Fazilet Partisi DTP'den daha mı zararlıydı?

Bu ülke'de zararlı olanlar islami hassasiyetleri olan kişiler mi?

Çok demokratik bir ülkede yaşıyoruz.

AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-02-2009, 14:09   #2
Kullanıcı Adı
akmmr
sevgili arkadaşım siyasette zamanlama çok önemlidir..merve kavakçı milletvekili seçildiği dönem 28 şubat sonrasıdır vve ülkede şeriat vaatleri atıldığı bir zamana denk gelmişti..bu sebepten bütün partiler çok sert bir tepki koyup merve kavakçıyı meclisten uzaklaştırdl..fakat dtpnin meclise girdiği zaman isedemokratikleşme vaatlerinin olduğu zmanalara denk geldi..o yüzden demokratikleşme yüzünden dtp ye birşey yapılamadı...
akmmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 14:24   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Merve Kavakçı'nın o an yaşadıklarını izleyince içim parçalandı,gözlerimden yaş aktı..Siyonist israilin yaptıkları cinsten Ecevit ve yandaşları adetta kan kusuyorlardı müslümanlara...Türkiye'nin demokrasi ve siyasi tarihine kara bir leke sürdürdüler..!Fütursuzca ve mesnetsiz saldırıları,kin kusan alkışları karşısında Refah partili birkaç vekilin tepkisi yetesiz kaldı,çünkü sayıları çok azdı,lakin ben orada bulunmak istemezdim,çünkü cana kıyabilirdim.Fakat Merve hanım vakkur ve sabırlı anlayışını gösterip kusmalarını izledi...Söz sükuttur misali...Izdırap verici anlardı müslümanlar için...Çünkü o tepki Merve kavakçıya değil direk islama gelmişti..Şimdi sevgili konuyu açan kardeşim siyasi dokundurmalar yapmışsın bilmeyerek..!O tarihlerde mütedeyyin insanların nasıl ne şekilde yaşadıklarını hepimiz çok iyi biliriz,adetta rum vatanında yaşamakta gibiydiler.Lakin hamdolsun bugün geldiğimiz noktada hain ve kirli ellerin yerine ter temiz,ülkesi ve milleti için en güzelini yapmaya çalışan bir ERDOĞAN var,yine sıkıntılar çekilmekte ama o dönemlerdeki gibi değil.Eğer bazı inançlı insanlar partizanlık v.s tarzlar eşliğinde köstek olmaktan çok destek olurlarsa daha güzel günlere kavuşacağız..!Her geçen gün Türkiye'nin misyonu ve vizyonu yükselmektedir.AK Parti ile birlikte Türkiye'nin altına dinamik döşemek isteyenlerin kökü kazınmıştır,kazınmaya da devam ediliyor.Bu yüzden biraz daha sabır ve zaman...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)