![]() |
#1 |
![]() Az önce Star'da izlediğim (kanal d'nin kardeş kanalı) Günaydın Türkiye adlı programı sunan mesut yar; sekreteri başörtülü olan yargıtay başsavısı Abdurrahman yalçınkaya'yı yere göğe sığdıramağı,iyilik meleği gösterdiği için ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'nın kapısına gelen başörtülüleri görmezlikten gelmesi sebebiyle -ki yalan- sürekli eleştirdiği için protesto ediyorum.
Oysa ki YÖK başkanlığına giden başı kapalılar dilekçelerini verip geri dönmüşlerdi,mağlum orasıda 'kamusal alan'dı ve giremezlerdi. Başka bir üniversite kapasının önünde toplanıp basın açıklaması yapan başörtülülerin görüntüsünü 'YÖK' binasının önüne giden 'başörtülülermiş' gibi göstermesini de protesto ediyorum. 'L' benden kaçar mı ? Haberin başlığını 'Türban Tezatı' olarak vermişlerdi. mesut yarın yaptığıda 'tezeklik' olsa gerek. 'mesut yar Tezeği'
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu adam kadar kibirli bi insan tanımadım ben.. bi halt bildiği yok.. çok şey biliyomuş da vatanı o kurtaracakmış gibi bi hali var.. bi şepeşille de ona gidecek bi gün ama..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|