![]() |
#1 |
![]() Anavatan Partisi eski genel başkanı ve bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, Depokrat Parti'den tek il belediye başkanı seçilen Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Merkez sağ partilerin işbirliğini Yalova'nın gerçekleştirdiğini ve şimdi bu işbirliğini Türkiye geneli ve Ankara'da sağlama çabası içinde olduklarını söyleyen Mesut Yılmaz, "Türkiye'de güçlü merkez sağ partiye ihtiyaç vardır. Demokrat Parti ile Anavatan Partisi'nin birleşmesi bu güçlü merkez sağ partiyi oluşturacaktır. Güçlü merkez sağ parti iktidarın da hayrına olacaktır. Benim de hedefim bu güçlü merkez sağ partinin oluşumuna katkı sağlamaktır" dedi. Bir gazetecinin 'Daha önce Demokrat Parti ve Anap birleşmesi başarısız oldu. Şimdi başarılı olabilecek mi?' sorusunu, seçime kısa süre kala bütün parti birleşmeleri başarısız olduğunu, bunu halkın da onaylamadığının görüldüğünü ifade eden Yılmaz, "Şimdiki birleşme seçime iki yıl kala başlamıştır. Benim de hedefim bu birleşme sürecinde kişisel katkı sağlmaktır" şeklinde konuştu. Bir başka gazetecinin 'Bu birleşmede oluşacak partide bir görev alacak mısınız?' sorusuna ise Yılmaz, şu cevabı verdi: "Yeni bir parti oluşmayacaktır. Bu birleşme Demokrat Parti çatısı altında olacaktır. Demokrat Parti'de genç arkadaşlar mevcuttur. Partiyi başarıyla iktidar alternatifi yapacaklardır. Sayın Cindoruk'un da ve benim de hedefim bu oluşumu sağladıktan sonra partideki pozisyonumuz akil adamlar görevini yapmaktır." Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yılmaz'a Yalova'nın simgesi olan Yürüyen Köşkü hatırlatan bir plaket verdi. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Soru yanlış sorulmuş. "Mesut Yılmaz siyasetin neresinde?" diye sorulmalıydı ? Bir de sayın Cindoruk kaç yaşında acaba Demokrat Parti daha genç diye sorum yapabildi Sayın Yılmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|