AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Metallica'ya bayılırmıydınız ? Bayılıyorsanız ilk hangi şarkısıyla keşfetmiştiniz !
Evet uzun zaman beğenerek dinledim. 4 40.00%
Hayır. Şarkılarından hiçbir haz almadım. Duyunca ceyran çarpmış gibi oluyordum 6 60.00%
Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 02-01-2009, 00:42   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart Metallica'ya bayılırmıydınız

Benim herhalde en uzun süreli hatta en çokta beğenerek dinlediğim müzik grubu Metallica ve parçalarıdır. Gördüğüm kadarıyla yalnız değilim galiba Bu aralar yeniden döndüm ben Metallica'ya Lise 1 e giderken keşfetmiştim öyle bayıldımkiii anlatamam..İnanın onlarca kez dinlediğim parçaları gene dinliyorum..Süper..

Bazı önyargılar var. Bu gurubu satanist zannedenler Allah Tealaya küfür vs ediyor zannedenler var. Bakın ben metallicanın şarkılarının türkçe kitabını almıştım yıllar önce ve bu gerçeği yansıtmıyor ! 1 , 2 yerde bir saygısızlık var hatırladığım kadarıyla..Bu tartışılabilir.

Ben ilk AND JUSTİCA FOR ALL şarkısıyla vurulmuştum..Lise 1 e giderkene Sonra bir daha hep sevdim şarkılarını uzun yıllar dinledim. Gene dinlerim ara sıra

Konu hipermuhafazakar tarafından (02-01-2009 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir..
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-08-2009, 18:30   #2
Kullanıcı Adı
cuneyt_51
Metalica değilde Rock tercihim benim :D
cuneyt_51 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 15:19   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
MetallicA bir yaşam tarzıdır MetallicA önderdir...
her şarkısı 10 numaradır herkese dinlemesini tavsie ederim ki yeni abümü çıktı DEAD MANGHNETİC...
ruhun sonsuza dek MetallicA'nın esiri olacak.....
Alt 02-10-2009, 15:39   #4
Kullanıcı Adı
dilemma
İkinci şıkkı beğendim Lakin birincisine oy verdim. İlk hangi şarkısı ile keşfettim hatırlamıyorum.
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 15:42   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Abim çok severdi lise çağlarında ondan bende çok özenirdim tşörtlerini felan çok giymişimdir ama müzikten hiç bişi anlamazdım :D
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
metalica

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)