11-14-2007, 00:10 | #1 |
Meydanlarda niye türbanlı yok?
Niye olsun? Başını örtüyor diye onu "Rejim düşmanı" ilan sen değil misin? İnançlarının gereğini yapıyor diye, onları üniversite kapısının dışına sen itmedin mi?
Hem de polis zoruyla! Okuma hakkını elinden aldığın örtülüyü meydanlarda aramak niye? Kırmışsın sen onu.. İncitmişsin... Kişiliksiz hale getirmişsin... İnsan yerine koymadığın, horladığın, dışladığın insanları şimdi meydanlarda arıyorsun? Ne hakla? Bu insanlar, senin gözünün içine baka baka kırılan gururunu haykırabilecek miydi? Tabii ki hayır! O halde niye? "Simge"yi söküp atmak için mi yoksa? Çırpınışın beyhude... Bu ülkenin açığı da kapalısı da oyuna gelmez. Gelmeyecek! Senin masumane (!) gibi görünen soruna gelince. "Meydanlarda türbanlı niye yok" biliyor musun? Hoşgörü yok çünkü. Senin gibi sevgisizlerin densizliği yüzünden bu ülke karışmasın diye türbanlı o meydana gitmedi. Örtüsünün altındaki kafası senin gerici ve yobaz kafandan daha iyi çalıştığı için türbanlı o meydanda yoktu. Ufak bir kıvılcımın nelere mal olabileceğini türbanlı önceden görebiliyor. Ama sen göremedin! Bu kafayla göremeyeceksin de... Şehit cenazelerindeki başörtülü insanları göremeyecek kadar kör olmuşsun sen! Senin için üzülüyorum!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-14-2007, 00:27 | #2 |
bu yazıya tebrikten başka bişeye hacet yoktur...Allah razı olsun...sığ insanların(!) çelişkili düşüncelerinden bıktık artık,biz yorulduk onlar yorulmadı....ah dışardan nasıl göründüklerinin bir farkında olsalar....neyse....(+1)<<<ama emeğe az...
|
|
11-14-2007, 00:36 | #3 |
Evet aynen öyle ;) Güzel paylaşım teşekkürler
|
|
11-14-2007, 08:04 | #4 |
tesekkürler kardesim bize söyleyecek bişiy bırakmamışsın...
|
|
11-14-2007, 11:46 | #5 |
insan çıkıp karşılarına al işte bu başörtüm diye gözüne sokası geliyor ama gene de göremeyecekleri için fesuphanallah çekip bu yazıya +1 veriyorum...
|
|
11-16-2007, 21:22 | #6 |
+1 ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|