![]() |
#1 |
![]() MHP BÜYÜKÇEKMECE İLÇE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU. Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece ilçe Teşkilatının düzenlediği sivil toplum kuruluşları ile kahvaltıda sohbet Renkli geçti.. MHP B.Çekmece İlçe Başkanımız A.Yavuz Güneş’in açılış konuşması ile başlayan kahvaltı daha sonra sivil toplum kuruluşları başkanları ve Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük birer konuşma yaptılar.. MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu kürsüye geldi gündemle ilgili konuşmasını,yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüş ve temennilerini paylaştı. 61. Hükümet Mutlaka MHP olmalı dedi.. MHP Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Ekinci bey kürsüde konuşmasını tamamladıktan sonra hoş ve nezih kahvaltı karşılıklı istişare ve temennilerle son buldu.. MHP İstanbul İl teşkilat başkanı Yuksel Aydın,sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Musa Küçük, il muhasibi ve diğer il yöneticilerimiz de bu anlamlı ve faideli istişarede hazır bulundular.. İstanbul çalışmalarına hız verdi.. Görüntüler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİLLİYETÇİ DURUŞ GAZETESİ Haber: yusufiyeli cengiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ya kardeşim bu forumdakiler sizin kahvaltınızı ne yapsın?
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bahçeli kesenin azını biraz daha açsın olmuyor böyle 50 kişiye :D
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
sizdeki kadar para yok bizde :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Doğru dürüst kahvatı yapmayalı uzun aman oldu,addlilerde olsa fark yapmaz bilseydim gelirdim :D
Yanılmıyorsam mhp il başkanlığı Levent tarafındaydı ? |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kendilerine atatürk düşünce derneği diyorlar ama terörden farkları yok :-*
fitne fesatçı her dernek terör örgütüdür benim gözümde,darbecilerdir,halkının değil gavurun çıkarını düşünür inançlı kesime saldırılar,masonların tabalarını yalarlar :-* |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
tamam...onlar! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|