AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-23-2009, 13:40   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart MHP yine CHP'nin peşinde

CHP'nin iptal başvurusu dilekçesini MHP'lilerde imzaladı. CHP ve MHP, Mayınlı Arazilerin Temizlenmesi Yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne birlikte başvuracak.

CHP'nin iptal başvurusu dilekçesini MHP'lilerde imzaladı. CHP ve MHP, Mayınlı Arazilerin Temizlenmesi Yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne birlikte başvuracak.

CHP tarafından Meclis'te başlatılan çalışmada dava dilekçesine MHP grubundan 69 milletvekili imza attı.

moralhaber

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-23-2009, 13:43   #2
Kullanıcı Adı
muhafazakargenc
Tencere Kapak misali bu iki parti.
Alt 06-26-2009, 20:37   #3
Kullanıcı Adı
bozkurt123
anca gülerim her türk olan insan israililere vataanın peşkeş çekildigini fark eder(siz türk deilsiniz siz kafasının içi örümcek agı kaplı insanatlarsınız) chp de ne kadar komünist olsa fark etti bunu caktnmı ;)
bozkurt123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2009, 20:39   #4
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
bozkurt123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anca gülerim her türk olan insan israililere vataanın peşkeş çekildigini fark eder(siz türk deilsiniz siz kafasının içi örümcek agı kaplı insanatlarsınız) chp de ne kadar komünist olsa fark etti bunu caktnmı ;)
İsraiilliler ait Türkiye Cumhuriyetinde bir karış toprak tapusu gösterir misin ?
Bekliyorum.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2009, 20:47   #5
Kullanıcı Adı
bozkurt123
arkadasım bak sana ne anlatacagım
sen hiç israilin vaaadedilen topraklarının türkiye sınırları içindeki yerlerini gördünmü yani büyük hilal den bahsediyorum ama ne büyük tesadük bu büyük hilal tamamen mayın kaplı inanılmaz verimli türkiyeye 50 yıl tarım sıkıntısı çektirmicek topraklar
amaaa... ne hikmetse 50 yıllıgına bu topraklar israile verilmeye kalkılıyor
ben o zmn sorarım sen bu toprakları sahipsizmi buldun?
demem o ki senin o mayınları BM ye temizletcek kadar paran var
sen niye kalkıp toprak karşılıgı(hemde 2-3 yılda değil 50 yıl) mayınları temizletmeye kalkıyosun
Alt 06-26-2009, 20:48   #6
Kullanıcı Adı
bozkurt123
sen benim msn adresimi kaydet güzel kardeşim bak veriyorum şimdi yemeğe gidiyorum orada konusuruz akşam;)([email protected])
Alt 06-26-2009, 20:48   #7
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Sen bana İsraiillere ait belge göster laf kalabalığı yapma.
Alt 06-26-2009, 20:51   #8
Kullanıcı Adı
bozkurt123
peşkeş çekmek vermeye çalışmaktır(Türkçeni iyi çalış derim) ben verildi demedim ama o da olacak kafanı yorma
Alt 06-26-2009, 20:53   #9
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Peşkeş çekmekten kastın özelleştirme olmasın ? ki evet...

O zaman sana söyleyeyim

Chp kaç bin metrekare yer özelleştirmiş ?
Araştır bakalım en fazla özelleştirmeyi kim yapmış sizin tabirle peşkeş çekmek veya satmayı.
Alt 06-26-2009, 21:09   #10
Kullanıcı Adı
montenegro
Alıntı:
bozkurt123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasım bak sana ne anlatacagım
sen hiç israilin vaaadedilen topraklarının türkiye sınırları içindeki yerlerini gördünmü yani büyük hilal den bahsediyorum ama ne büyük tesadük bu büyük hilal tamamen mayın kaplı inanılmaz verimli türkiyeye 50 yıl tarım sıkıntısı çektirmicek topraklar
amaaa... ne hikmetse 50 yıllıgına bu topraklar israile verilmeye kalkılıyor
ben o zmn sorarım sen bu toprakları sahipsizmi buldun?
demem o ki senin o mayınları BM ye temizletcek kadar paran var
sen niye kalkıp toprak karşılıgı(hemde 2-3 yılda değil 50 yıl) mayınları temizletmeye kalkıyosun

bu ülkede yabancılara toprak satma mhp-dsp hükümeti zamanında başladı buna ne diyeceksin

?
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)