AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-21-2010, 15:04   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart MHP'den bir EVET daha

12 Eylül'de yapılacak referanduma sayılı günler kala MHP tabanından yükselen EVET sesleri bugün de devam etti.
MHP Denizli Belediye Meclisi Üyesi Selma Erkan, 12 Eylül 2010'daki referandumda Anayasa'nın sivil bir irade tarafından değiştirileceğini belirterek, hak ve özgürlüklerin ön planda tutulduğu bu değişiklik paketine "evet" oyu vereceğini söyledi.

Eski millî kaleci ve Denizlispor yöneticisi Adnan Erkan'ın eşi olan Erkan, milletin anayasasına saygı duyulması gerektiğini belirtti. Selma Erkan, "12 Eylül 1980 Anayasası, sivil bir irade tarafından değiştirilecek. Hak ve özgürlüklerin ön planda tutulduğu bu yeni anayasa paketine şahsi düşüncem 'evet'. Referandum sürecinin hiçbir siyasi partiye mal edilmesini tasvip etmiyorum. Referandumun siyaset üstü bir süreç olduğunun farkındayım. 12 Eylül döneminde mağdur olan ülkücüler adına cevabım 'evet.' olacak. dedi.

Askeri vesayetin bazı alanlardan elini çekmesini ve demokrasinin de tam olarak yerleşmesini istediğini vurgulayan Erkan, "Yeni anayasanın, Türk milliyetçilerinin anayasasına uygun olduğu düşüncesindeyim. Pakette olumlu maddeler olduğunu düşünüyorum. Milletin anayasasına saygı duymak lazım diye bu kararı aldım. Milliyetçilik düşüncesiyle şahsen ben 'evet'i görüyorum." şeklinde konuştu. Selma Erkan, bu kararını MHP yönetiminin saygıyla karşılayacağını düşündüğünü kaydetti.

CİHAN

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-21-2010, 15:23   #2
Kullanıcı Adı
ALmi´
Şu mhp deki 'evet' çiler için açılan tüm konuları aynı başlık altına alsak? 12 eylüle kadar daha çok evet'çi çıkar da.. )

Maşallah diyelim de biz yine..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)