AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-25-2010, 23:52   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart MHP'li Başkan 'Evet' Deyip İstifa Etti
MHP'li başkan 'Evet' deyip istifa etti

MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ergüt, referandum sürecinde partisinin görüşlerine katılmadığını söyleyerek istifa etti.

Halk oylamasında 'Evet' oyu kullanacaklarını açıklayan Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne bağlı Karaköse ile Merkez İlçeye bağlı Ovakent Beldesi'nin MHP'li belediye başkanları partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Karaköse Belde Belediye Başkanı İsmail Ergüt, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin ülkenin demokratikleşme süreceğine destek vermediğini söyledi.

Referandumda 'Evet' oyu kullanacağını ifade eden Ergüt, 4 meclis üyesiyle birlikte partilerinden istifa ettiklerini kaydetti.

Merkeze bağlı Ovakent Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Abdulşükür Mert de ziyarette bulunduğu Yayladağı İlçesi'ne bağlı Karaköse Beldesi'nde referandumda 'Evet' oyu kullanacağını açıklayarak, meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa ettiğini belirtti.

İnternet Haber 25.08.2010

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-26-2010, 08:29   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rotasını halktan tarafa değilde vesayetcilerin tarafına döndüren siyasi partilerin bu ülkede akibetleri pek hoş olmamıştır. MHP nin içerisinde vicdanının sesini dinleyerek kararlarında hakkaniyet taşıyanlar birbir dökülüyor eminim tabanıda bu hassasiyeti dikkate alacaktır.
MHP'nin Anadolu'daki milli ve manevi değerlerimize bağlı tabanının büyük çoğunluğunun 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Evet' oyu kullanacağını tahmin ediyorum. MHPli olup da 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanacakların çoğunun; deniz kıyılarında yaşayan, milli ve manevi değerlerimizden kopmuş, CHPlileşmiş, laikleşmiş hatta bazıları laikçileşmiş MHPliler olacaklarını tahmin ediyorum.

Eğer bu tahminim tutar da Anadolu'daki millli ve manevi değerlerimize bağlı MHPlilerin büyük çoğunluğu 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Evet' oyu kullanırlarsa, referandum sonucunda Evet oyları % 70'ler seviyelerine ulaşabilir; yok eğer tahminim tutmaz da Anadolu'daki millli ve manevi değerlerimize bağlı MHPlilerin büyük çoğunluğu 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanırlarsa, öyle bir durumda Evet oyları % 55'ler seviyelerinde çıkacaktır diye düşünüyorum.
Alt 08-26-2010, 14:50   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok haklısınız.

MHP artık halkın değerleri ile barışık vizyondan elit ve jakoben anlayışa kayan yönü ile statükonun kolu kanadı olmayı tercih etmiş durumda. Orta sınıfa talip olup yaşam ve giyim kimliğinde dönüşümleri olanları avlamayı düşünürken ruhen kimliğinden ödün vermeyenleri kaybetmeyi hiç düşünmemiş olmalı.

Aslında deniz kıyılarında yaşayanların dini değerlerinin yozlaştığı bir manada doğru olsada genelleme yapılmaması kanaatindeyim. Deniz kıyılarını işgal edenlerin bir çoğu ak partili ve diğer partililer arasından da olabiliyor. Artık bizler ve insanlarımız dini kaidelerine çok bağlıda olsa tatil anlayışı içinde bu zaaf sergileniyor.

Milli ve manevi değerlere sahip çıkan tabakanın büyük coğunluğu evet desede halkımızın içinde sezinleyebildiğim kadarı ile bu işe parti nazarı ile bakan insanlarımız var. Arkadaşlarımıza bakıyoruz namaz anlayışı cami safları ile süslenmiş olsada referandum konusunda bilgi eksikliğinden ötürü gelişmelere sıcak bakamıyor.Bu durumun daha çok insanların bilgilendirilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Entellektüel ama dini normlara sahip araştırma kültürüne hakim arkadaşlarımızın az da olsa varlıkları ile kalan kısa zaman diliminde aktif çalışarak umarım kararsızları etkilyeceklerdir.
Deniz kıyılarında yaşayan vatandaşlarımız arasında milli ve manevi değerlerimize bağlı insanlar da vardır; ama şöyle bir incelediğimizde özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir bölümünün milli ve manevi değerlerimizden uzak CHP Zihniyetli kişiler oldukları görülür.

Referanduma doğru, referandumda 'Evet' oyu kullanacak vatandaşlarımızın sayılarının her geçen gün daha da artacağını tahmin ediyorum. Çünkü 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanmanın hiçbir mantıklı ve makûl gerekçesi yokken, 'Evet' oyu kullanmanın onlarca mantıklı ve makûl gerekçesi vardır.
Alt 08-26-2010, 15:06   #4
Kullanıcı Adı
milletinadami
MHP den her istifa haberi geldiğinde referandum un ezici bir çoğunlukla evet çıkacağı sonucu kesinlik kazanmaktadır....
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2010, 15:09   #5
Kullanıcı Adı
Kadızâde Rûmi
Başkanı tebrik ederim.
Kadızâde Rûmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2010, 17:55   #6
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Tebriki fazlası ile hakediyor.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)