AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-08-2010, 23:46   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart MHP'li Belediye Başkanı 'Evet' Diyecek
MHP'li belediye başkanı 'Evet' diyecek

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Alemdar beldesinin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Mesut Kılıç, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'Evet' oyu kullanacağını açıkladı. Kılıç, partisinden herhangi bir tepki geldiğinde istifa edeceğini belirtti.

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde MHP'den belediye başkanlığına seçilen Mesut Kılıç, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'Evet' oyu kullanacak. "Gençlerimizin geleceği ve ülkenin demokrasileşmesi için 'Evet' oyu kullanacağım." diyen Alemdar Belediye Başkanı Mesut Kılıç, şöyle konuştu:

"12 Eylül'de yapılacak referandumda kasaba halkının desteği ile 'Evet' oyu kullanacağız. Çocuklarımızın geleceği için, ülkenin daha demokrasileşmesi için 'Evet' diyeceğiz. Bilindiği gibi geçmişte bazı sıkıntılar yaşandı. 12 Eylül'de adaletsizlik, demokrasisizlik yaşandı. Bundan dolayı 'Evet' diyeceğiz. Partimden şu ana kadar istifa etmedim. Eğer; partim, il başkanım, milletvekilim partimden istifa etmemi isterlerse istifa ederim. Halkımın desteğini alarak bu kararı verdim. Şu ana kadar herhangi bir siyasi partiye de geçmek için müracaat etmedim."

Referandumu ülkenin demokratikleşmesi için çok önemli gördüklerini, ancak partilerinin bu konuyla ilgili tutumunun doğru olmadığını ifade eden Alemdar Belediye Başkanı Mesut Kılıç, "Bu Anayasa, 12 Eylül darbecilerinin hazırladığı, sıkıyönetimin hazırladığı bir anayasadır. Bu giydirilen gömlek artık Türkiye'ye dar geliyor. Bundan dolayı ülkemizin demokratikleşmesi, çocuklarımızın geleceğinin daha aydın ve müreffeh olması için biz bu anayasa değişikliğine ben ve alemdar halkı olarak 'Evet' diyoruz. Bu anayasa değişikliklerinin de desteklenmesini tüm arkadaşlarımızdan, hem ülkücü tabandan hem de diğer insanlarımızdan istiyorum ve temenni ediyorum." dedi.

Haber Vaktim 08.09.2010

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-08-2010, 23:58   #2
Kullanıcı Adı
Feride
Muhalefetin böyle adeta bir yaprak misali döküldüğünü görmek, hele de bu müspet bir yöne doğru ise, insana mutluluk veriyor..

Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2010, 00:07   #3
Kullanıcı Adı
merve
Başkan doğru yolu bulmuş, tebrik ediyorum kendisini
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2010, 00:33   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
Muhalefetin yürüttüğü psikolojik harpbe kendisini kaptırmayan herkesin vereceği bir karar..

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)