09-07-2010, 01:21 | #1 |
MHP'li Eski Belediye Başkanı: Vicdanı Olan Herkes 'Evet' Demeli
MHP'li eski belediye başkanı: Vicdanı olan herkes 'Evet' demeli
Erzincan'ın Kargın beldesinin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) eski Belediye Başkanı Salih Yıldırım, referandumla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erzincan'ın Kargın beldesinin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) eski Belediye Başkanı Salih Yıldırım (60), 12 Eylül'de oylanacak referandumda 'Evet' oyu kullanacağını, vicdanı olan herkesin de 'Evet' oyu vermesi gerektiğini söyledi. Salih Yıldırım, 1989-1999 yılları arasında Erzincan'ın Kargın beldesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkanlığı yaptı. Geçtiğimiz dönemde yine aday olan, ancak kazanamayan Salih Yıldırım, 12 Eylül'de yapılacak referandum oylamasında 'Evet' oyu kullanacağını belirtti. Referandumdaki anayasal düzenlemelerin hukuk ve idare bakımından olumlu olduğu için tercihinin 'Evet' olacağını belirten Yıldırım, "Referandumdan 'Evet' sonucu çıkarsa memleket için hayırlı olacağını düşünüyorum ve 'Evet' diyorum. 12 Eylül'de yapılacak referandum bir seçim değil. Bundan dolayı da benim gibi arkadaşlarımın da ellerini vicdanlarına koyup oy kullanmalarını istiyorum. 12 Eylül Referandumu sonrasında sonucun 'Evet' olacağına ve bu sonucun da memlekete ve millete hayırlı olacağına inanıyorum." diye konuştu. Yerel Posta 06.09.2010
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|