AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-06-2009, 12:57   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart MHP'li İzgi'nin kirli ilişkileri!
Deniz Kuvvetleri eski Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek'e ait darbe günlüklerinde, bir dönem Meclis Başkanlığı yapan MHP'li Ömer İzgi'nin, Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Şener Eruygur ile yemekli toplantı yaptığı ve seçimlerden önce darbe yapılması konusunda uyardığı ortaya çıktı.



Darbe zemini oluşturmak için destek arayışına çıkan Şener Eruygur ile Jandarma tesislerinde yemek yediği belirtilen TBMM eski Başkanı Ömer İzgi arasında geçen görüşme şöyle aktarılıyor: “Beytepe'ye gittik. Amacımız 3 Mart günü yapılacak ‘Ulusal Hareket' toplantısına MHP'den bol destek sağlamaktı. Ama konu ‘darbeyi seçimden önce mi sonra mı yapalım'a döndü. Ömer İzgi, ‘Gayet tabii, bir şey yapacaksanız hemen yapın, seçimden sonraya kalırsanız bu iş olmaz, karşınızda diğer partileri de bulabilirsiniz. Bu adamlar seçimden kuvvetlenmiş olarak çıkacaklar. Ama ileriki senelerde kendilerini yıpratacaklar, bu nedenle o zaman hiçbir parti sizi desteklemez ama başa kim gelirse gelsin ülkeyi de parçalanmaktan kurtaramaz' dedi. Kendisi aynı lafları 4 Kasım 2002 günü de Kara Kuvvetleri Komutanı'na söylemiş.”

İZGİ YAYLADA TATİLE ÇIKTI
Konuyla ilgili görüşmek istediğimiz İzgi'nin telefonuna eşi Aysel İzgi çıktı. Eşi Ömer İzgi'nin Kızılcahamam'da yaylaya gittiğini ve telefon kullanmadığını söyleyen Aysel İzgi, “Bu konuyla ilgili daha önce açıklama yaptı. Niye hala üstüne gidiyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi.


habervaktim.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım