![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün BM Genel Kurulu programı nedeniyle yurtdışında olması, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in de Almanya ziyareti nedeniyle Cumhurbaşkanlığı’na 3 gün MHP’li TBMM Başkanvekili Meral Akşener vekâlet edecek
Akşener, Cumhurbaşkanlığı’na ilk kez vekâlet etmesi nedeniyle, “Cumhurbaşkanlığı MHP’ye geçti” esprileri yapıldı. Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanan vekâlet kararnamesine göre Şahin de 24 Eylül’de Almanya seyahatine çıkacak. 24-26 Eylül tarihlerinde 3 günlük vekâleti Akşener üstlenecek. Kaynak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() MERAL AKŞENER KİMDİR? ![]() Meral Akşener, 18 Temmuz 1956'da İzmit Gündoğdu'da doğdu. Babasının adı Tahir Ömer, annesinin adı Sıddıka'dır. Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak ders verdi. Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi. 20. Dönem İstanbul, 21. Dönem Kocaeli Milletvekili. 54. Hükümet'te İçişleri Bakanı olarak görev yaptı. 23. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevine seçildi. Akşener, evli ve 1 çocuk annesidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hayırlı olsun...
3 günlük Cumhurbaşkaniyemiz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bir bayanın Cumhurbaşkanlığına vekalet etmesi sevindirdi beni
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() o halde dikkatli olmalıyız bunlardan her şey beklenir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hem bayan hem de MHP li çoook dikkatli olmak lazım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Asena yani
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ak Parti den adam mi kalmadida tuttular mhpden getiriyorlar....
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Merak Aklener eski içişleri bakanıdır kendisi derin devlet mensubudur ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Allah korusun bu ülke bu 3 günde çökmezse daha çökmez
![]() ne işi var bir kadının orada ya... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |