![]() |
#1 |
![]() ŞANDIR: BU RESMEN BÖLÜCÜLÜKTÜR ![]() MHP'li Şandır'dan akıl almaz açıklama MHP TBMM Grup Başkanvekili Şandır, 'TRT 6 kanalıyla, birbirleriyle anlaşamayan insan topluluklarını bir dil etrafında milletleştirmeye çalışıyorlar' dedi. Mehmet Şandır, Antalya'nın Alanya ilçesinde, partisinin Alanya Belediyesi başkan adayı Osman Doğan'ın seçim bürosunun açılışına katıldı. Törende, MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ile MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Barış Sanal ve partililer de hazır bulundu. TRT 6'nın yayına başlamasıyla dil üzerinden bir ulus yaratılmak istendiğini savunan Şandır, ''TRT Şeş dedikleri, TRT 6 ile maalesef birbirleriyle anlaşamayan insan topluluklarını bir dil etrafında milletleştirmeye çalışıyorlar. Sizin verdiğiniz vergilerinizle sizi arkadan hançerliyorlar. Bu, özgürlük, demokrasi ve hukuk değil bu resmen bölücülüktür ve sayın başbakan resmen bölücülük yapmaktadır. Sayın başbakan, mevcut kanunlarımıza göre suç işlemektedir'' diye konuştu. Daha sonra Gazipaşa ilçesine geçerek partisinin belediye başkan adayı Ali Tarık Tepe'nin seçim bürosu açılışını yapan Şandır, yerel seçimlerin önemine değinerek, partisinin adaylarına destek istedi. samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() asıl bölücülüğü kürt kardeşinize göstermediğiniz sempatiden dolayı bölücülük yapıyorsunuz.
trt şeşi kurulması roj tv ekmeğinden, reytinglerinden mahrum bırakacaktır, terörle mücadeledeki en önemli çözümde budur, isteyen anlar veya anlamaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Esas bölücülük TRTŞEŞ'e bölücü demektir.
Esas bölücülük insanların kendi ana dilini kullanma isteğine karşı çıkmaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() üstat beraber kan dökelim derken askerlerimizn kanını dökenlerdenmi bahsediyosun anlamadım?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
REDYELLOW *** Sayın ambargo: burdaki kan döktüğümüz derken kurtuluş savaşında, çanakkalede, bu toprakları kazanma adına beraber kan döktüğümüz diyor sayın arkadaşımız.. Dökülen kan yunan kanıydı, ingiliz kanıydı, italyan, fransız kanıydı. Bunlara karşı hep bir olduğumuz, el ele kol kola, yürek yüreğe kanımızı feda ettiğimiz insanlar da kürdü, türkü, lazı, çerkezi vs.vs..... BU ÜLKENİN EVLATLARIYDI... Sanırım yalçın bey bunu söylemek istedi. Kendisi de açıklama yapar ama ben böyle anladım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() SELAM ARKADAŞLAR,siteye yeni katıldım fakat burada bazı konularda okuduğum yazılara şaştım kaldım,sizce roj tv nin reytingi düştümü!!! yerel seçimler sanırım bunun cevabı oldu,lütfen gözünüzü açın artık! Ben öğretmenim doğulu vatandaşlarımızın oturduğu bir mahallede çalışıyorum neler görüyorum bi bilseniz! herşey o kadar kolay değil,uyanın lütfen!!!!!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|