AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 05-13-2011, 06:41   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart MHP'li Yöneticilerin Görüntüleriyle İlgili Yayın Yasağı Kondu
MHP'li yöneticilerin görüntüleriyle ilgili yayın yasağı kondu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) istifa eden üst düzey yöneticilerine ait görüntülerle ilgili yayın yasağı kondu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) istifa eden üst düzey yöneticilerine ait görüntülerle ilgili yayın yasağı kondu. Görüntülerin yayınlandığı sitelere erişimin engellenmesi talebi ise görevsizlik nedeniyle reddedildi.

Görüntüleri internet sitelerinde yer alan MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve İstanbul İl Eski Başkanı İhsan Barutçu, avukatı aracılığıyla İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.

Avukat Mete Han Özkan, mahkemeye verdiği
10 Mayıs tarihli dilekçesinde, müvekkillerinin özel hayatlarıyla ilgili cinsel içerikli, aile ve sosyal hayatlarını tehdit edici müstehcen görüntülerinin yayınlandığını belirtti.

5651 sayılı yasa uyarınca koruma tedbiri uygulanarak erişimin engellenmesi talep edilen dilekçede, görüntü ve haberlerin yayınlanmasına ihtiyati tedbir kararı verilmesi istendi.

Talebi değerlendiren mahkeme, internet sitelerine erişimin engellenmesi isteğini görevli olmadığı gerekçesiyle reddetti. Mahkeme, bunun kararının soruşturma evresinde hâkim, kovuşturma evresinde ise mahkeme tarafından verileceğini kaydetti.

Görüntülerin özel hayatın dokunulmazlığı kapsamında olduğunu belirten mahkeme, davacılar hakkında bu konu ve görüntüler ile ilgili yazılı ve görsel basında haber yapılmasının ve görüntülerin yayınlanmasının tedbiren önlenmesine karar verdi. Mahkeme, karar tarihinden itibaren 10 gün içerisinde dava açılmaması durumunda ise bu tedbirin kaldırılmasını kararlaştırdı.

Milletvekili adayı da olan MHP Genel Başkan Yardımcıları; Recai Yıldırım'a, Metin Çobanoğlu'na, Bülent Didinmez'e ve İstanbul İl Eski Başkanı İhsan Barutçu'ya ait uygunsuz görüntüler internete düşmüştü. Bu gelişmenin ardından dört isim de partiden istifa etmişti.

Haber Aktüel 12.05.2011

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-13-2011, 12:02   #2
Kullanıcı Adı
cartman
mhp nin baraj altına hızla ilerlemesi yapılan bu kasetlerin neyi amacladıgını merak edıyorum.İlk defa bizim parti ye yarar bir seyler goruyorum secım oncesı hayırlısı olsun bakam
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2011, 12:28   #3
Kullanıcı Adı
sensiz-olmuyor
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mhp nin baraj altına hızla ilerlemesi yapılan bu kasetlerin neyi amacladıgını merak edıyorum.İlk defa bizim parti ye yarar bir seyler goruyorum secım oncesı hayırlısı olsun bakam
barajin altinda kesinlikle kalmaz .....

akp nin tek hedefi var oda 330 vekil cikarmak.....

dun aksam sivil dusuncede senol ozbek soyle dedi....

o listeleri ben hazirlasaydim 50li alirdi....

ya simdi 47 alsak buyuk basari diycem......
sensiz-olmuyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)