![]() |
#1 |
![]() Ne demişler: Yiğit yattığı yerden belli olur.
Yattıkları yer de belli işte! Ortamlar rezalet! Ne öyle kötü kötü yataklar, çarşaflar falan... Hele kendi çarşafını kendin sermek inanılmaz! Çağdışı ısıtıcılar... Delik deşik halılar... Adamda biraz hijyen duygusu, biraz da estetik yaklaşım olur... Ya iç çamaşırlar? Tamamen demode! Neredeyse "tuman" boyutunda ve tadında! Stiller ise 1950 yılından kalma... Tamamen erkek egemen... Muhabbetler de seviyesiz mi seviyesiz. Diyorum ki: Görünen köy kılavuz istemez! Bu seviyede MHP'nin değişimi yakalaması, barajı aşması mümkün değil... MHP kurtulmak istiyorsa acilen bir eğitim programı başlatmalı. İsim de önereyim: Siyasetçinin Takım Çantası... Eğitimde bir de çanta verilmeli katılımcılara... İçinde... İki çift çorap... İki adet boxer don... İki beyaz atlet... Birkaç fıs fıs parfüm... Tek Vi..(5 mg yeter) Neyse liste böyle uzayıp gidiyor. Hep diyorum, bu tür kasetleri çekmek, yaymak insanlık suçu... Medya olarak prim vermemeliyiz! Ama halk da Amerikan mahkemesinde jüri üyesi değil ki kardeşim... Hakim "sustained" (itiraz reddedildi) deyince bütün bildiklerini unutsun! Çekirgelik Değişmez tek katiyet, hiçbir şeyin değişmez ya da kati olmadığıdır. (J.F. KENNEDY)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|