![]() |
#1 |
![]() HOŞGELDİN SEVDİĞİM
Hoş geldin sevgilim Ne de güzel adımladın sonsuzluğu Gelip oturuşunla başladı mevsimim Zakkumlar saldı rengini geceye gelişinle Hoş geldin sevgilim Asırlar geçmişti oysa Karşıma almayalı ağır gölgeni Bakışlarındaki ivedilik ondan mıydı Zamanın tehdidiyle duruyordun sanki Kaybolmaya hevesliyken anılar Bulmak teklif ettin mağrur ağzınla Hoş geldin sevgilim Saçların mıydı davet eden ellerimi Çağırıyordu kirpiklerin nazara ısrarlı Hoş geldin sevgilim Maviliği örttün gülüşünle üstüme Hasrete gebe kaldı şimdi zaman Belki de yerinde kalmalıydı asır Gebe kalmalıydı sözcükler güne Hoş geldin sevgilim Yürüyorum şimdi geceye umutlu Kalabalıklaşıyorum yokluğunla avuntulu Terk ediyorum yalnızlığımı amansız Hoş geldin sevgilim Yeni asırlar getirdin avucuma şimdi Azarlamıyor bu sefer beni duruşun Taş etmeye hevesli değil kıvılcımını İçimde büyüyen çocuk gözlerini Yeşile düğümledim hevesli Hoş geldin sevgilim Güzellikler taşıdın varlığıma
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ve sonunda...
Sanki çok beklemişiz birbirimizi Çok geçmişiz acıların süzgecinden Yüreğimizdeki her yalancı sevda özlemimizi artırmış birbirimize Ellerini aramış ellerim,gözlerine değmeyi beklemiş gözlerim Sırtımızdan her vuruluşumuzda yeminler etmişiz birbirimize Ve kaç yemin bozmuşuz kavuşmak için Ben masumca her önüme geleni sen sanmışım Sen bu kadar beklenirken, yüreğime ulaşamamışsın Yan yana yürümüşüz sokaklarda Solumuşuz aynı havayı aynı şehirde Hoşgeldin sevgilim hoşgeldin yüreğime... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ayy ayy ALLAH bozmasın inşallah hep mutlu ol sen emi inan çok hakediyorsun o güzel yüreğinle kardeşim mutlu olmayı rabbim her ikinizide çok mutlu eder inşallah 20 nisanda benimlesiniz ona göre bırakmıyoruz sizi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Rabbim gönlüne göre versin murat kardesim ,bu arada milad 14 nisan degil miydi ;)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yanlıs yazmısım abi 13 nisan düzeltmemi söledi
çok sağolun allah razı olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() wallahi öle ya pazar günü yani 20 nisanda buda olucak süprizimiz olucak kim oldugunu acikliyacaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yoksa forumdanmııııı?? :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Allah gönlüne göre versin kardeşim, hayırlı,mutlu sevgi dolu bir ömür dileğiyle... ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() amin allah razı olsun allah seninkinide sana bagıslasın ve kavustursun olabilir hersey insnlar için bu yüzden allaha nekadar şükretsem azdır
:-* :-* :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|