02-11-2012, 02:42 | #1 |
Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Değirmeci Oslo Görüşmesin Detaylarını Anlatıyor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-11-2012, 02:56 | #2 |
Öncelikle uludere olayiyla alakali cok aceleci davrananlarin bunu dinlemeleri ve iyi analiz etmeleri gerekir...
Son günlerde cok önemli gelismelere paralel olarak aydinlatici aciklamalar yayinlanmaya baslandi...zamanla cok sey su yüzüne cikacak bundan eminim. |
|
02-11-2012, 03:03 | #3 |
tskya ait uçaklar 34 sivili katletti...
tsk-pkk ortak yapımı bile olabilir dedik... hiçbir şey fark etmez katliamdır,suçluyu ortaya çıkarmadıkça suçlu devlettir... tazminat teklif ederek devlet suçunu kabul etti zaten... bakalım bu suçu işleyen 'devlet birimi' hangisi ya da hangileri... ortaya çıkacak yakında... |
|
02-11-2012, 13:53 | #4 |
çok önemli bir bilgi gerçektende,
bu çok barizdi zaten, tsk hata yapamazmıydı tabi hata yapabilirdi ama yaptırılma ihtimalinin daha yüksek olduğunu herkes biliyordu... ne olursa olsun mitin içindeki üç beş dengesizin hesabının fidandan sorulmak istenmesi gerçektende abes iştigal ediyordu... |
|
02-11-2012, 14:26 | #5 | |
Dün ki yazılarımda görüşlerimi çok açık bir şekilde yazmıştım.
Değirmenciye katılmadığım tek nokta "Hedefin Hakan Fidan olduğu ve MİT'in hedefte olmadığı"dır. Hedefte kurum olarark MİT vardır.Bütün bu oyunlar MİT'in yeni vizyonundan rahatsız olanlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Alıntı:
|
||
02-11-2012, 14:42 | #6 | |
Alıntı:
Devletin icinde ser odaklarinin oldugu bilinen bir gercekken hicbir zaman bunlari savunmadik. Fakat olayin sicakligi ile aceleci davranan bazi zevat basta Basbakan olmak üzere sanki bunun sorumlusu hükümetmiscesine devlet kurumunu tümüyle suclu sehpasina oturtarak, iskemleye tekme atmak icin can havliyle siraya gectiler.... En basinda o günlerde söyledim ve tekrarliyorum. benim tanidigim ve sevdigim Reis bu isin üstüne kapatmaz ve mümkün oldugunca aciklik getirtecek.... |
||
02-11-2012, 14:47 | #7 |
Suçlular ortaya çıkarılana kadar devlet masum olamaz...
emre uslunun,mehmet baransunun ulaştığı belgeler devletede ulaşmıştır herhalde... heron görüntüleri vs. bunlar açıkta olan şeyler neden onlar ile amel edilmiyor anlamıyorum... devlet geçiştirir gibi bilmem kaç bin lira teklif etti insanlara... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|