AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-10-2009, 10:11   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Talking Millet şaka yapmıyorsa DSP patlayacak
29 Mart seçimlerinde patlama yapacağız" diyen DSP lideri Sezer, "28 Mart akşamına kadar gitmediğimiz il kalmayacak. 'Millet şaka yapmıyorsa sürpriz parti DSP olacak'

CHP ile ittifak yaptığı için son genel seçime katılmayan DSP açısından 29 Mart yerel seçimleri önemli bir sınav olacak. Bu sınavı geçmek isteyen Genel Başkan Zeki Sezer, Türkiye'yi adım adım dolaşıyor. Diğer siyasi partilerden farklı olarak, ilçe ve beldeleri de gezen Sezer, "28 Mart akşamına kadar gitmediğimiz il kalmayacak. İlçelerin de en azından yarısını dolaşmış olacağız" değerlendirmesinde bulundu.
DSP lideri "28 Mart akşamına kadar Ankara'ya dönmeyi düşünmüyorum. Gezdiğimiz yerlerde bambaşka bir hava var. İnsanlar bizi ağlayarak kucaklıyor. Millet şaka yapmıyorsa yerel seçimlerin sürpriz partisi DSP olacak" dedi.
Sezer, son seçimlerde yüzde 2 oy aldıklarını bu seçimde yüzde 5 alıp almayacaklarına ilişkin soruya ise "Yüzde 5'i konuşmayı bile düşünmem. Çünkü çok büyük bir artış bekliyorum. Hem belediye başkanlığı, hem de il genel meclisi bazında. DSP bu seçimde gücünü gösterecek. Onun için tarihimizde ilk kez -Ankara dışında- tüm il ve ilçelerde seçime katıldık" yanıtını verdi. Sezer, DSP'nin istenilen oy oranına ulaşmaması durumunda atacağı adımı "Koltuğa yapışan insanlardan değilim. Başarısız veya yeterince başarılı olamayan bir adamın ömür boyu koltuğa oturması taraftarı değilim" sözleriyle ifade etti.
CHP İLE İTTİFAK
Genel seçimde CHP ile yaptıkları ittifakın başarısız olduğuna dikkat çeken Sezer, "Biz seçime girmediğimiz halde, CHP yüzde 20 oy aldı. Bu başarı değil. Solun oyu en az yüzde 30 olmalıydı" dedi. Sezer, "DSP ve CHP birbirinden farklı. Oy tabanımız aynı değil. İki parti bir araya geldiğinde güçlenmiyor, zayıflıyor. Oysa ayrı ayrı seçime girip, solu iki koldan büyütmek daha doğru olur. Ben bu seçimde, iki sol partinin oylarının yüzde 30'u aşacağına inanıyorum" diye konuştu. Sezer, DSP'nin büyüme potansiyelinin CHP'den daha fazla olduğunu söyledi.
ÖRGÜT TEMİZ, ADAYLAR İYİ
Dün Kocaeli'ne giden DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Bizi görmezden gelenler 29 Mart'ta görecekler. Bu seçimlerde başaracağız'' dedi. Sezer, şöyle konuştu: "DSP'li belediyeler yerel yönetimlerde başarılı oluyor. DSP'liler nitelikli insanlardır. Örgütlerimiz temiz, adaylarımız iyi. Bunlar da düzgün parti ile birleşince ortaya başarı çıkar. Türkiye'de yolsuzluk, yoksulluk, sosyal adaletsizliği yenecek olan parti
(Sabah)

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-10-2009, 12:50   #2
Kullanıcı Adı
Morte
Bunlar da CHP'den oy çalmaya çalışıyorlar ya, başka bir şey değil. Sol %30 demiş, sol %20 dir, o da partiler arasında paylaşılır zaten
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2009, 07:48   #3
Kullanıcı Adı
osman n
arkadaşlar zamanı gelince zeki sezer gider yerine mustafa sarıgül gelir demedi demeyin
osman n isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 02:26   #4
Kullanıcı Adı
MDD
Zeki Sezer dürüst, saygılı bir insandır.Ama ne yazık ki kitleleri peşinden sürükleyebilecek bir lider değil.Partinin başına Büyükerşen ya da Sarıgül gibi belediyecilik yaptıkları sırada büyük kitle oluşturmuş insanlar gelmediği sürece DSP'nin gerekli patlamayı yapabileceğini sanmıyorum.
MDD isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 02:31   #5
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
Sol un iyisi diyorum Zeki Sezere.. En azından yüzünde bykal gibi kin-nefret akmıyorr suratsızzz..
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 02:33   #6
Kullanıcı Adı
sevdesu
BİREY OLARAK SİYASET DIŞINDA İYİ BİRİ OLDUĞUNU DUYMUŞTUM... AMA HERKEZ SİYASETÇİ OLAMAZ.. ÖZEL İNSANLAR OLABİLİR.... BELKİ BİR BELEDİYE YÖNETMEK İÇİN UYGUN BİRİ OLABİLİR ZEKİ SEZER AMA BAŞBAKANLIK İÇİN İMKANSIZ DESEM YERİDİR
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 02:35   #7
Kullanıcı Adı
NS
DSP balon bile olsa patlayamaz
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 02:40   #8
Kullanıcı Adı
__ysmn__
"Millet şaka yapmıyorsa" mı ? offff çok güldüm ))
__ysmn__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 02:42   #9
Kullanıcı Adı
__ysmn__
ya yazmadan duramıycam..sönmüş bişey nasıl patlar yaaa hakkaten çok komik :D
__ysmn__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)