AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-10-2007, 14:41   #1
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart Milletvekillerimizi ne kadar taniyoruz!..
Evet arkadaslar bizler bölgemizde bizi temsil eden AK PARTI milletvekillerini ne kadar taniyoruz..buyurun az cok bilgi sahibi oldugunuz bölge milletvekillerini buradan belirtip daha fazla taninmasini saglayalim..
yalniz bilgiler kopyala yapistir yerine kendi bilgilerimizle olursa daha evla olur..
ilk ben baslayayim..
Sakarya Milletvekilleri
Saban Disli : AK partinin kurucularindan, AK Parti yönetiminde, bu 2. dönem milletvekilligi, dis isleri ve ekonomi konusunda uzmanligi var, Erdoganin yakin ekibinden..
Ayhan Sefer Üstün :Milletvekilliginde ikinci dönemi, pek gözönünde olmayan birisi..
Hasan Ali Celik :Eski il baskani, iki dönemdir milletvekili, refah partisinde ve fazilet partisinde de il baskanligi yapmisti, miletvekili adayi olmus ama secilememisti, halka cok yakin birisi, taninan sevilen bir isim..
Erol Aslan cebeci: iki dönemdir milletvekili(fazla bilgim yok sayin cebeci hakkinda)
Recep Yildirim : Caliskan, üretken, belediye kökenli bir milletvekili. eski sakarya-akyazi belediye baskani refah partisi kökenli..gecen dönem birinci siradan aday gösterilmisti bu secimde 5. siradan aday gösterilmesine ragmen canla, basla calisti ve secildi..sevilen bir sahsiyet...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-10-2007, 19:18   #2
Kullanıcı Adı
AKmetalci
şaban dişli gelecegin dış ışleri bakanı diyebilirz.zaten bir nevi yardımcılıgını yapıyor.diger vekillerimiz keza oyle.ilerleyen zamanlarda bakanlık alacak başarıyı görebiliyorum ben.özellikle erol aslan cebeci ile yakın munasebetlerim oldu.konusma ve lugat olarak harıka tatmin edici bi uslup u var.allah yollarını acık etsin
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2007, 17:34   #3
Kullanıcı Adı
silvermann
yakında daha ıı tanırız umarım
silvermann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2007, 00:07   #4
Kullanıcı Adı
baskan16
FARUK ÇELİK:REFAH PARTİSİ İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI,YILDIRIM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI,FAZİLET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI,AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ VE AK PARTİ KURULURKEN BURSATEŞKİLATLARI KURAN KİŞİ ARTVİN YUSUFELİ DOĞUMLU ,PARTİNİN BURSADAKİ TARTIŞMASIz EN ETKİLİ VEKİLİ AYRICA ERDOĞANA BAŞBAKANLIK YOLUNU AÇAN SEÇİMİN MİMARI BAŞBAKAN EN YAKIN İSİMLERDEN

MEHMET ALTAN KARAPAŞAOĞLU:BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ VEKİLDİR KENDİSİ
REFAH PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI REFAH PARTİSİ MİLLETVEKİLİ FAZİLET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ,AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BU 4 VEYA 5 .DÖNEMİ FP DE 10 YENİLİKÇİ VEKİLİN ARASINDA YANİ İLK İSYAN BAYRAĞINI ASAN VEKİLLERDEN GELENEKÇİLERE KARŞI

HAYRETTİN ÇAKMAK:REFAH VE FP NİN ÇEŞİTLİ KADEMLERİNDE ÇALIŞTI BAŞBAKANIN HEMŞERİSİ AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI YAPTI

CANAN CANDEMİR KILIÇ:AK PARTİ KADIN KOLLARI ESKİ BAŞKANI HUKUK MEZUNU

MEHMET EMİN TUTAN:YILDIRIM AK PARTİ ESKİ BAŞKANI FARUK ÇELİK E YAKIN BİR İSİM ASLEN ARTVİNLİ

SEDAT KIZILCIKLI:İNEGÖL AK PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI SPOR KULUBÜ YÖNETİCİLİĞİ YAPMIŞTIR AYRICA GAZETECİLİKTE YAPMIŞTIR

MEHMET TUNÇAK. AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANLARINDAN HAYRETTİN ÇAKMAK A İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ BIRAKARAK PARTİDE GÖREV ADAMI OLDUĞUNU KANITLAYAN BİR İSİM DYP GENÇLİK KOLLARI ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI

MEHMET OCAKDEN:YENİ ŞAFAKTA ÇALIŞTI PARTİNİN DIŞARIDAN LİSTEYE GİREN TEK VEKİLİ

ALİ KUL: İLAHİYAT MEZUNU BURSA DA ÜNLÜ BİR CAMİNİN İMAMLIĞINI YAPMIŞTIR.BAŞBAKANIN GENÇLİKTEKİ ARKADAŞLARINDAN ASLINDA KENDİSİ DEĞİL BAŞKASI ADINA REFERANS OLURKEN BAŞBAKNAIN İSTEĞİYLE ADAY OLAN BİR İSİM HİTABETİ GÜÇLÜ

ALİ KOYUNCU:KARACABEYLİ TÜRKİEY SÜT ÜRETİCİLERİ ESKİ GENEL BAŞKANI

baskan16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2007, 13:38   #5
Kullanıcı Adı
mavera,
suraya bak kardes..mübarek bursadan aday olanlarin cogu artvinli ..bursa daki artvin hakimiyeti listede kendini göstermis ;)
Alt 08-12-2007, 13:40   #6
Kullanıcı Adı
kübra
ben tokat milletvekili ŞÜKRÜ AYALANI TANIYORUM KENDİ PSİKOLOG EE TANIYACAM ÖYLE NURLU İNSANLARI ZEYİDASLANI TAM TANIMIYORUM AMA
kübra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2007, 13:41   #7
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
kübra Nickli Üyeden Alıntı
ben tokat milletvekili ŞÜKRÜ AYALANI TANIYORUM KENDİ PSİKOLOG EE TANIYACAM ÖYLE NURLU İNSANLARI ZEYİDASLANI TAM TANIMIYORUM AMA
süktü ayalani bende taniyorum..kendisi AGIT de görevli oldugu icin her yil Viyana ya gelirdi..mülakatta bulunmustum onunla cok birikimli birisi..
Alt 08-12-2007, 13:45   #8
Kullanıcı Adı
kübra
evet çok birikimi var ve de yüzü nurlu gibi mesleğinde de süper :D ;)
Alt 08-12-2007, 13:48   #9
Kullanıcı Adı
duman
Fazla tanımadığım kesin...
duman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2007, 13:51   #10
Kullanıcı Adı
kübra
olabilir doğal yani hahahahah kötüyüm ben kötüyümmm ;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)