![]() |
#1 |
![]() Bugünlere kadar refikimiz sandığımız bir oluşumun temsilcisi Milli Gazete yaptı yine yapacağını...
Bugünkü ön sayfasında öyle bir photoshop çalışması yaptılar ki pes dedirtecek cinsten! Açılım diyorlar... Ve neye diyorlar biliyor musunuz?... Buyrun bakın: ![]() Yazıklar olsun ... Dinin sana 'kin'i 'buğz'u emretmiyor oysa... Siyaset nedir bilmeyen o TAHT AŞKI KAPLAMIŞ ZİHNİYETİNİZE, yazıklar olsun ...
![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (02-26-2009 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
sana harfi harfine katılıyorum forumdada yaptıklarını görüyorsunuzdur. arkadaşın biride niye sert tepki veriyorsunuz diyor susasusa bişekil olduk bz sustukça onlar doğru söylediklerini zannediyorlar |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence milli gazete sonuna kadar haklı!..asıl ben sana yuh diyorum faruk!..çünkü hocalıda ermeniler o kadar insanımızı katletti!..ancak akp hocalı için kılını kıpırdatmıyor..ermenilere gelince ise.......kahrolsun soykırımcı ermeniler...hepsinin Allah bin belasını versin!..
Yetkili Notu: Edebinle yaz kardeşim ! Konu Üç mevsim tarafından (02-26-2009 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Saçmalamışlar. Bunu sık sık yapıyorlar..
Bir kere bizim Ermenistan Devleti ve ülkesi ile ilişkilerimizi düzeltme çabamız ne ABD ne AB için... Sadece komşularımızla aramızın iyi olması için. Ermenistan üzerine düşen vazifeleri yapmadığı için bu ilşkiler kolay düzelmiyor, ilerleme yavaş.. Hocalı'yı unutmakla bunun ne alakası var. Böyle bir değerlendirmeyi Ya Aydınlık Dergisi yapar ya da Milli Gazete yapar. İşte bu zihniyet, bu görüşte var olduğu sürece gıdım ilerleyemezler. Numan Kurtulmuş her ne kadar bu "kör gözün parmağı" anlayışını değiştirmeye çalışsa da bu kolay olmayacak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yazıklar olsun böyle görüşe de 'Gömleğe' de . Konu FarukARSLAN. tarafından (02-26-2009 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() nasıl ne diyorum..ermeniler hocalı katliamını yapmıştır diyorum..yoksa bi itirazın mı var arslanım !...bunu da mı inkar ediyosun!..bi de benle düzgün konuş..senden büyüğüm..terbiyeni takın,alırım anahtarını!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Emeniler katliyap yapdı onudamı suçlusu akparti?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() onun suçlusu akp değil tabiki ama şu an ermenilere o kadar destek veriyo!..onlar bizim insanımızı katletti..ermeniler 594.000 müslümanı(TÜRK VE KÜRT) katletti!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yesinler.. Hani Allah aşkına hani büyüklüğün?..
Erdemli ol önce bi.. Yahu sorsam Hocalı Katliamı nedir hangi tarihte yapılmıştır onu bilemeyecek adam (google meselesi hariç tabi) gelmiş bana büyüklük taslıyor.. Çık 46387463 defa oku orada Hocalı Katliamı yok felan mı diyor diye.. Katliama sessiz kalınsın yada kalınmasın mı diyor.. Soranda kabahat, ne diyorsun diye.. Ne olduğunu bilmiyor ki ne dediğini de bilsin.. Fesupanallaah.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sendenim faruk kardeş öbür tarafada saçmalamış kerkük musul türk değilmiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |