![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() Milli gorus forumda basbakanimiz ve partisi hakkinda agza alinmayacak hakaret ve kufurlerin yayinlanmasina izin veren ve hatta yonetim olarak bunlara bizzat istirak eden milli gorus forumu protesto ediyorum.kotu soz sahibine aittir..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bizler kısırdöngü siyaset anlayışını elimizin tersiyle bir kenara itip milletimizin refah ve huzur için hizmetkar olduk.Varsın iyilerini tenzih ettiğim art niyetlerini muhatap bile saymadığım milli görüşlüler AK Parti ve Tayyip Beyi eleştire dursunlar.Güneş balçıkla asla sıvanmaz..!
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() milli gorus forumda bazi yazilanlari buraya yapistirip ispatlamak isterdim ama inanin terbiyem el vermedi.islami oldugunu iddia eden bir forumda bu sekil ahlak ve terbiye disi hakaretlerin hemde bir muslumana karsi yapilmasi akla hayale gelecek bir sey degil.kisacasi muslumana yakismaz ama bazilari kendilerine yakistiriyor.
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bencede eleştirinin bile dozu var eleştirmek hakaret etme hakkını vermez hiç kimseye
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu gün bir eski arkadaş larla tartıştımeski milli görüşçü arkadşalr hala doğan gurubunun kendilerini niye desteklediğini unutmuş görünüyorlar ya müslüman az uyanık olundaha dün kuyunuzu kazan adamlar bu gün sırtınızı niye sıvazlıyor sırf bölünüp parçalanasınız diye ufkunuz bu kadarmı karanlık olacakları hissedemiyormusunuz alacağınız oy bırakın türkiyede yüzde dört değil istanbulda yüzde beşi geçmez o yüzde beş bile nelere mal olabilir bir düşünün isterseniz
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Valla ilginç mesajlar var orayada bakıyorum birisi çıkıp diyor chp bile bunlardan iyidir ama tabi bir sürü kişi tarafından yanlış oldugu söyleniyor
neyseki hepsi aynı değil Milletin adamı Milli görüşçülere bu düşmanlıgın niye ? ayrıca ben mgf radyonun sıkı dinliyicelerindenim cok güzel ezgiler çalıyor ![]() |
|
![]() |
#7 |
![]() ne güzel protesto etmişsiniz kardeşim o resimler ne Allah aşkına:D
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() milletinadamına tam destek veriyorum
|
|