AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-26-2009, 04:28   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Question Milli Görüş'ten Tuğba Özay açılımı

MİLLİ GÖRÜŞ'TEN TUĞBA ÖZAY AÇILIMI!

Saadet Partisi açıldıkça açılıyor! Tiyatrocu Esra Acun'u belediye başkanı adayı yapan parti, Tuğba Özay'ın filminin galasına katıldı

Manken Tuğba Özay'ın başrol oynadığı, Gani Rüzgar Şavata'nın yönetmenliğini üstlendiği 'Saddam'ın Askerleri' filminin galasına, Saadet Partisi damga vurdu.

Galaya partinin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da katıldı. Çiçeği burnunda başkanın geceye katılma nedeni filmin yönetmeniydi. Esenyurt Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nden aday olan Gani Rüzgar Şavata'yı desteklemek için gelen Kurtulmuş, başrol oyuncusu Tuğba Özay'la el sıkışıp, bir süre sohbet etti, ardından da birlikte objekitiflere poz verdi.
CHP'li kimliğiyle tanınan Tuğba Özay'ın SP'li Numan Kurtulmuş'la bir araya gelmesi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Filme 18 yaş sınırı getirildi
IRAK'taki, 'Halepçe Katliamı'nı konu alan 'Saddam'ın Askerleri' adlı filme Kültür Bakanlığı tarafından 18 yaş sınırlaması getirildi. Tuğba Özay yaş sınırıyla ilgili olarak, 'Çok gereksiz. Bu yasakları getiren yetkililer dizi izlemiyorlar mı, orada da her türlü vurdu kırdı, küfür, argo, işkence sahnesi yer alıyor. En komik dizide bile ellerden silah düşmüyor. Ama bizim sinemalar kontrolden nasibini alıyor. Yasak getiriliyor, hiç değilse bizi isteyen parasını verip izliyor. Televizyon ve sinema çok farklı konular, bu kadar yasakçı olmamak lazım' dedi.

(AKŞAM)

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-26-2009, 04:37   #2
Kullanıcı Adı
islam
ne Açılım ama Ya Saçmalamayın ...O resim montaja benziyor varsa başka resim koyun...
Gani Rüzgar Şavata Esenyurt Belediye Başk.Adayı.. Onun Daveti üzerine Başkan Davete İcabet etmiştir... Olayı saptırmaya çalışmayalım...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 13:15   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Bu ne terbiyesiz bir başlık....

Film saadet partisinin belediye başkan adayı olan gani rüzgar şavatanın filmi, numan beyde kendi partisinin adayının rol aldığı filmin galasına katılmış.

bunu tutup da tuba özay açılımı diye vermek ancak ahlaksız medyaya yakışırdı, onlarda bunu yapmışlar.

Eğer bu başlığı akşam gazetesi atmışsa akşam gazetesini kınıyorum.

Onlar atmamışda buraya bu şekilde yansıtılmışsa bunu yapanı şiddetle kınıyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 13:20   #4
Kullanıcı Adı
son durak
güzel acılım...

güzeller acılımı..
son durak isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 14:19   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Bazıları da "terbiyesizlik açılımı" konusunda oldukça uzman herhalde!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 14:49   #6
Kullanıcı Adı
Jurnal
Pek inandırıcı gelmedi bana.
Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 14:51   #7
Kullanıcı Adı
yola.devam
sacmalık.. boyle acılım yapmaz onlar..Denız Baykal akıl hocaları degılse eger =)
yola.devam isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-26-2009, 14:54   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Gani Rüzgar Şavata Esenyurt mu Esenler mi ne onlardan birinin belediye başkan adayıydı Saadet'in.. TV 5'te canlı yayınını izlemiştim bu filmden bahsediyordu, çıkacağından az kaldığından felan.. Galasına geçmiş demek..

Benim merak ettiğim, şu üstteki fotoğraf gerçek mi fotomontaj mı
Fotomontajlık tarafını görmedim aslında.. da işte..
Neyse güzel foto.. (:
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-02-2009, 00:49   #9
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
[B]Bir Resimi Photofilitreye attınmı tek hamlede Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ kaldırılabiliyor..
Ben bu işte fotomantaj kokusu alıyorum...
Belkide değil; Ama yüz ifadelerinden fotonun samimiyeti resimlenmiş...

Tuğba Özay siyasete hazırlanıyor

....Özay, burada vatandaşların siyasete girip girmeyeceği yönündeki sorusuna, "Siyaseti önümüzdeki dönemlerde düşünmüyor değilim. Şu an netleşmiş bir şey yok ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle aktif siyasetin içerisinde olmak istiyorum. Bunun özellikle bir nedeni yok. Ama yıllardır politikaya merak duyan bir insanım. Türkiye"de zor da olsa siyaseti seven bir insanım. 2 dakikada insanın ipini çekerler bu ülkede. Ama ben halkım için, yaşadığım topraklar için, yaşadığımız dünya için güzel şeyler yapmak istiyorum. Bence gençlerin ve kadınların siyasete daha fazla ilgi duyması ve daha fazla aktif olması gerekiyor" cevabını verdi. Tuğba Özay, "Parti var mı?" sorusunu ise, "Halkın Partisi" diye yanıtladı. ( Haber Tempo )
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-02-2009, 00:51   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yahu saptırmayın tarihle yüzleşilecek olan bu güzel filmin galasına gitmiş ne var bunda Numan Kurtulmuş İnsan değilmi

yapmayın arkadaşlar Haber birde kartelde :D Saadet Partisine kızarken biz kartelin haberlerine yer vermeyelim

Lütfen

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)