![]() |
#1 |
![]() 1 Mayıs'tan sonra Kartelci medya önce Polis'i, sonra polis üzerinden hükümeti hedef almıştı. Bunun dışında inançlı insanlara da çeşitli iftiralar atılmış, yine bu yolla hükümet eleştirilmişti. Kartelci medyanın kızgınlığı geçmemiş olacak ki; bu seferde polisin Allah'ı zikretmesini sorun yaptılar.
![]() "Allah Allah" sözü ile şiddeti aynı satırlara taşıyan din düşmanlarını Protesto ediyorum!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :'( :'( :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tam da ''İşte orta noktalarımız,değerlerimiz,işte birliğimiz beraberliğimiz''derken işe fesat karıştıranları şiddetle kınıyorum...<<Yüksek Müsaadenizle>>
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sadece milliyet yapmıyor bunu. okulumuzda kütüphaneye sadece doğan grubu gazeteleri ve Cumhuriyet gazetesi gelir. hayatımda ilk kez okulda okudum cumhuriyet gazetesini. okurken inanılmaz keyif alıyordum. o dönemler ara sıra "erdoğan İslam dan vaz mı geçti?" diye düşünür olmuştum. ama bunun olmadığını cumhuriyet gazetesi çok iyi gösteriyor. atanan kadrolarda erdoğanın veya ak partili kurmayların belirlediği adamların dini inançları sürekli eleştiriliyor gazetede. "nerde dindar islamcı biri varsa akp onu atıyor" sürekli buna benzer yazılar. köşeyazarları çok umutsuz, ülkenin dindarlaştığını laikliğin köhneleştirildiğini yazıp duruyorlar. cumhuriyet gazetesinin içine düştüğü durum, ezilmişliğin, yenilginin verdiği yıkım gazetenin her sayfasında kendini gösteriyor. büyük bir acizlik içinde tüm güçleriyle iktidara saldırmaya çalışıyorlar. saldırdıkça batıyor, rezil oluyorlar. onların yıkımını, acizliğini, ezilmişliğini, rezilliklerini, yalan haberlerinin her defasında yüzlerine vurulmasını görmek çok memnun ediyor beni. bu yüzden gazeteyi her okuyuşumda zevk alıyorum.
bazen zevkin dışında sinirle karışık bir tebessüm de beliriyor yüzümde cumhuriyeti okurken. ramazan ayında ülkemizin herhangi bir ilinde herhangi iki kişi kavga etmeyedursun. başlık önceden bellidir. "ORUÇ TERÖRÜ" sanki ülkemizde ilk kez kavga oluyor. veya kavgalar sadece ramazan'da oluyormuş gibi suçu bilinçsiz, kavga eden insanlara değil de oruca atmaktan çekinmiyor gazete. halkın tamamına yakının saygı duydugu oruç gibi bir ibadete saldırmaktan geri durmuyorlar. adamların yaptıkları kavga oruç yüzündenmiş. açlık başlarına vurmuşta adamlar kavga etmiş. bu yüzden suçlu hatta -haşa- terörist olan oruçtur!!! adamlar ömürlerinde oruç tutmamış orucu suçluyorlar. terör kelimesinin yanına "İslami" sıfatını koymaktan büyük zevk alıyorlar. İslam'ın adam öldürmenin dört büyük günahtan biri olduğunu belirttiğini bilmiyorlar. "BİR İNSAN ÖLDÜREN, İNSANLIĞI ÖLDÜRMÜŞ GİBİDİR" sözünden haberleri yok. İslam mı diyor git adam öldür diye? islamın içeriğinden haberleri yok. bir ara hürriyet okurken değersiz bir köşeyazarı olan Yalçın Doğan'ın "Ülkemiz İçin Büyük Tehlike" başlığını gördüm. neymiş acaba şu büyük tehlike diye merak edip okudum yazıyı. Neymiş sizce? Üniversite gençliği eskiye oranla daha fazla Cuma namazına gidiyormuş. bu çok büyük bir tehlikeymiş ülkemiz için. adam afallayıp kalmış: nasıl olur da üniversite gençliği Cuma namazına gider diye soruyor okuyucusuna. üniversite gençliğinin yeri discolarda barlarda eğlencelerde olmalıymış. gelecekte böyle gençlerin yönetime gelmesiyle birlikte ülkemizi karanlık günlerin beklediğini söylemekten de çekinmiyor. Allah ıslah etsin diyecem bunların ıslah olacağı yok. Allah kahretsin diyecem ağır bulacaksınız. sevemem de. en iyisi Allah bildiği gibi yapsın ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Devlet demişki 1 mayısta taksimde gösteri yapmayacaksın. bayrammış ramazanı bilmezler kurbanı bilmezler çıkıp işçi bayramı kutlarlar :-*. bizim genimizde var birine saldırırken ALLAH ALLAH deriz çünkü bizim ondan başka kimsemiz yok. Yanımızda olduğunu da biliriz. Köşe yazarları bence çok şanslı en azından gidecekleri yeri biliyorlar :-* oduna kömüre ihtiyaç duymayacaklar. (akp li değilim bilginize )
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() milliyetten ve milliyet tarzı gazetelerden nefret ediyorumm.
hayadan noksan şeyler.. Allah ıslah etsin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Milliyetin ve milliyetin bulunduğu o basın grubunun amaçlarının, çıkarlarının hükümetçe desteklenmediğinden böyle saldırdıklarını bilmeyen yok... Gözlerimiz var görürüz, kulaklarımız var işitiriz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Flash tasarım yapıyordum yoruldum foruma girdim bu konuyu gördüm cevap yazma gereği duydum maalesef günümüzde çıkarları neticesinde yalan yanlış haber yapan yayın grupları biraz arttı. Bak adamım sana yapılmış bir araştırmayı sunmak isterim. Günümüze gelene kadar her hükümet TRT'ye 1500 (en az) 2000 e kadar kendi elemanını yerleştirmiştir. Ve Ak parti iktidarında TRT'ye sadece 21 kişi yerleşmiştir. Bu dediğim kadrolaşmayı asıl kimlerin gerçekleştirdiğini ortaya koyuyordur sanırım. İstersen sana her türlü bilgi takvidesinde bulunuruz. Cumhuriyetin, Doğan Grubunun ne olduğunu biz biliyoruz. Gözlerini açmanı öneririm. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() O gün göstericilere yarın milliyete ;)
Çok şükür Allah Kitap bilen polisimiz var. Olaya iyi yönden bakıyorum. Türk polisi eskisi kadar vahşi değil neyseki,eskiden nerede başörtülü görse tekme tokat dalar elini ayağını kırar bebeklerini düşürüdü.Şimdi görmek mümkün değil. İstisnalar var elbet. (Antalyada başörtülüleri 'çocukları' ile gözaltına alanlar) Tek kötü yanı milliyetin okunması,milletin gazla dolması :-* |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|